„Едва слязох от автомобила. От дни се превивах у дома. На няколко почивки стигнах от колата до входа на болницата. След първия ден обаче почувствах подобрение. И всичко това е благодарение на грижите на персонала“. Това разказва Расим Местан от кирковското село Старейшино. 

Мъжът е настанен в Неврологичното отделение на болницата в Момчилград. Пенсионерът е с дискова херния. Вече е пред изписване.

„Страхотно уважение, грижи, отношение и професионализъм изпитах тук. От лекари, санитари, сестри. Имаме отлични медици в Момчилград, болницата е на ниво, защо търсим помощ по други региони? Не го правете, това са нашите медици“, казва с благодарност възрастният мъж.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. зафер ертюрк23/10/20 10:21

    Истината е че персоналът на болницата е великолепно в всяко отношение.
    За чистотата може да са първи в страната.
    Родилното е нещо като мираж.
    Само има един проблем, закриха детското отделение за което сегашната Кметица обеща наново да се открие.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/10/20 16:45

    Направили сте го 18годишен,браво! Също така защо не качвате ваши снимки, които не искате да работите с Ковид заразени болни сестрите в НО

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/10/20 17:13

    V Momcilgrad bolnisa li ima.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/10/20 20:10

    А ако беше казал нещо отрицателно дали щяха да публикуват новината?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/10/20 20:20

    a NQKOQ TAM PRIZNAVA SAMO 50 LEKITE ZA DA TE PRIEME >>>>>>>>>>> V ODELENIETO DETO NQMA NIKOI NO NQMA MESTA >>>> AKO NE BUTNE^PEDESETOLEVKATA.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/10/20 07:35

    хубаво , че я запазиха болницата .
    Нужна е на хората.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.