„Всеки прави каквото си иска, докога с този терор?! Някаква фирма дойде преди два месеца, съсипа тротоара, изкопа ровове, постави кабели, зари ги и два месеца няма да върне плочките на същото място. Хората не могат да минават, нито детски колички. Пълно безобразие!“.

Това се посочва в читателско писмо до 24rodopi.com. Този път недоволството е у живеещите в блок „Изток“ в централната част на Кърджали.

Подобни са и проблемите във „Възрожденци“, в районите на всяка новострояща се жилищна кооперация.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/10/20 19:33

    Един бизнесмен от гр.Кърджали строител на пътища казваше : Там където са ни поканили да ядем и да пием не са ни забравили, но там където сме работили не са ни потърсили.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/10/20 21:34

    Те и Сити газ така оставиха плочките между ДВСК и блок Х. Димитър ,а там преминават деца към ДГ Дъга. Очакваме реакция на общината.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/10/20 22:53

    Важен е ЖИПА шес шес шес

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/10/20 08:29

    градо началника каде си ?идват избор пак ще дойдете с кръстосани ръце да просите гласове за вас .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/10/20 12:46

    Общината да изиска пълното оправяне на тротоара от тази фирма. Стига са лапали всички за наша сметка, а така и общината няма да харчи пари за тротоарите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.