Строежи, аварии и улици в центъра на Кърджали се превръщат в окопи. За проблема сигнализират жители на „Драва“ и „Руен“.

„В окаяно състояние са от десетилетия. Включително поразени от строежите на нови кооперации. Строителите „леко“ забравят, че трябва да възстановят разбитата инфраструктура от тях и техниката им. Продават се апартаментите, а пораженията остават за нас. За последните шест дни имаше четири аварии по водопреносната мрежа. 


Уличката бе разкопана през десетина метра. Сега и тези окопи ни останаха. Депозирахме отпреди месеци молба за спешен ремонт. Отговор няма“, ни пише един от жителите в района на „Учителския институт“ Ерхан Емин.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Няма оправия. Целият град е така. Особено във Възрожденци. "Строителство". Една улица неразбита няма. Газим кал от 1980 година.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/10/20 12:28

    Всеки ден от цяла седмица спира водата в центъра на града, понякога за повече от 20 часа, при тази пандемия, когато нон стоп трябва да се мият ръце, да се прави дезинфекция. Защо?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/10/20 13:04

    Stroitelite ne im dreme kakvo ostavqt sled tqh si. Sled men potop. Na kmeta pu dreme samo ako ima prichna oblaga ot neshto.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/10/20 13:24

    tazi dupka e ot dnes, imashe izbila tryba i VIK doidoha da q smenqt, ne e stara dupka

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/10/20 15:58

    Така е, но по ул.Драва ни има още 3 изкопани и заровени само за последните 5дни. Жълта кал се разстила и по ул.Руен от край до край...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.