Хотел и три къщи за гости били проверени в специализирана операция на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД на МВР, съобщиха от полицията. Акцията е била извършена на 25 и 26 октомври с цел противодействие на престъпления против личността, собствеността, на държането и разпространението на контрабандни стоки.

В хода на операцията на осем лица са били съставени протоколи с предупреждения по Закона за МВР.

Както вече 24rodopi.com писа, Ковид кризата прати нова „вълна“ от „жрици на любовта“ в Родопите. Десетки са вече „бардаците“ в региона, а момичетата пристигат от Германия. Всички са нашенки, но епидемията и липсата на клиенти поради тази причина на Запад ги върнала обратно в България. Източните Родопи, и по-конкретно Кърджали, както и Благоевград, пък са мишена за труженичките. Причината-големия броя гурбетчии от двата региона.

Това разкриха млади жени, упражняващи най-древната професия. Разследване на „Родопи voice“ пък установи, че адресите с „работните места“ на проститутките са десетки. Много от къщите за гости печелят от редовните си наемателки, които отсядат за месеци, докато „омръзнат на клиентите“. След това пък сменят региона. В същото време се наемат и апартаменти в различни квартали на Кърджали, в които се посрещат мераклии за платена любов. Само в района на Пазара местата за интимни услуги са три. Едно от тях дори е в сграда до централната джамия.

Дамите, предлагащи платена любов, са от 20 до 30-годишна възраст. Някои дори пребивават с гаджетата си в региона. В случай на полицейска акция по този начин те „узаконяват“ присъствието си като „семеен опознавателен туризъм“.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/20 12:27

    uniformenite bili mnogo dovolni i usmihnati sled akciyata...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/20 12:28

    Nai golqmata jrica e pashaVeli to ot momchilgrad, nego koga 6te go priberqt

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/10/20 21:44

    Tanq ot gazino flaminko sto ne arestuvahte i tq i Denisa sa sastite.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/10/20 22:54

    Tiya hoteli vzemite im licenza

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.