Шахин Байрямов e новият председател на общинската организация на ДПС в Ардино. Той бе избран с пълно мнозинство по време на 10-ата редовна общинска отчетно-изборна конференция на Движението за права и свободи в родопския град. Форумът се проведе в неделя в салона на градското читалище при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Шахин Байрямов зае поста на досегашния председател на общинската структура на партията в Ардино инж. Изет Шабан. Новият лидер на ардинските депесари беше подкрепен единодушно от 207-те делегати на Конференцията, чрез явно гласуване.

„Благодаря Ви за подкрепата и за това, че ме избрахте да направлявам този влак. Това е много важен момент от моя 50-годишен живот. ДПС е партията, която е създадена от сълзите и мъката на хората. Не случайно девизът на конференцията е обръщението на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган „ДПС е избор на съдба! Не съжалявам, че избрах такава съдба.“ Тук е мястото да му благодаря, защото той ни обедини, даде ни възможност да се борим за нашите съдби“, заяви Шахин Байрямов в първите минути след избора му на ръководния пост.

Гости на общинската конференция бяха зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, народният представител Адлен Шевкед. Тук бяха още председателите на общинските организации на ДПС в Кърджали и Крумовград –Лятиф Расим и Метин Байрамали.

Отчет за дейността на Общинския съвет на ДПС в Ардино за периода от 2016 до момента представи инж. Мехмед Алиев,  организационен секретар на Общинския съвет на ДПС в Ардино. „Убедени сме и знаем, че трудностите винаги са ни мотивирали и действали в положителна посока за максимално сплотяване на организациите. Нека всички да застанем зад целите, които ще начертае този форум и единни и сплотени да работим за постигането им“, заяви в края на отчета инж. Мехмед Алиев.

Областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан направи политически анализ на ситуацията в общината. Той изказа своите благодарности към всички присъстващи в залата, както и към всичките 5 000 избиратели от територията на общината, които са гласували за ДПС. „Надявам се, че с новоизбрания Общински съвет на партията ще подобрим чувствително картината в общината. Тя е добра, но още има какво да се желае. Общинският съвет ще работи през целия мандат и ще дава задачи на общинския кмет и Общинския съвет, които трябва да ги решим в полза на хората, като колективен орган на партията“, заяви инж. Изет Шабан.

Народният представител Адлен Шевкед отбеляза, че за нея е огромна чест да бъде отново в Ардино. „Вълнението ми е още по-голямо, че присъствам на този важен форум. Виждам, че хората тук, както е казал почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган „ДПС е избор на съдба! Не съжалявам, че избрах такава съдба, са избрали  ДПС за съдба. Надявам се заедно да продължаваме да градим тази наша съдба“, заяви Адлен Шевкед.

В своето приветствие, зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис заяви, че Ардино винаги е била една от общините, която е фактор за вътрешна партийна стабилност, зрялост и мъдрост в организацията. „Поздравявам Ви за чудесния резултат, който постигнахте по-време на местните избори през октомври 2019 г. Както сме в навечерието на една година от провеждането на местните избори, сега ние сме и в навечерието на следващите парламентарни избори. Сигурен съм, че Кърджалийска област ще направи всичко възможно, за да подобри още повече  своите резултати и да даде своя принос за доброто представяне на ДПС в следващите парламентарни избори“, заяви д-р инж. Хасан Азис.

Делегатите избраха нов 21-членен Общински съвет на ДПС. Общинската конференция излъчи и 37 делегати за Областната конференция на ДПС, която ще се проведе в средата на ноември. Излезе и с решение на предстоящата 10-ата Национална конференция да бъде издигната кандидатурата на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС.

Шахин Байрямов е роден на 15 януари 1970 година в Ардино. Завършил е

Селскостопанския техникум „Н.Й.Вапцаров“ в Кърджали. Той е общински съветник от ДПС в разпоредителния орган за четвърти пореден мандат. Член е на Общинския съвет на ДПС в Ардино от 2008 година.  Има частен бизнес в сферата на горите. Семеен. Има двама сина.

Гюнер Шюкри,  Ардино


24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/20 19:19

    Ако имате винетка, закупена от друго място, можете да се възползвате от опцията "Безплатно напомняне".

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/10/20 19:22

    "Аз съм от това село, тук съм израснал и винаги съм живял тук. Да работя в сърцето на селото за хората е истинска мечта".

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/10/20 19:34

    Боже толкова ли няма някой образован в ДПС .....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/20 19:35

    Tabi bir de bayram tatili süresince çalışanlar vardı. Onların en merak ettikleri 'Bayramda çalışanların alacağı ücret ...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/20 20:16

    Успех на новия председател Шахин Байрамов. Но всички присъстващи в залата знаят какво всъщност се случи там.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/20 20:19

    С това ръководство,което преследва само лични интереси, на следващите избори ДПС ще регистрира най-слаб резултат от 1990 г насам

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/10/20 21:30

    Конференцията не е приключила по най-достоен начин, какъв е бил скандала накрая

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/10/20 07:28

      Какво се е случило? Никой не знае

      Изтриване
    2. Анонимен19/10/20 09:04

      Какво значение има как е приключила,като в конференцията не е имало един истински мъж с голям Ташак.

      Изтриване
  8. Анонимен18/10/20 22:43

    Ентересно но факт.Борис Джонсън с премиерската заплата от 150 000 паунда трудно си подържал семейството си.Нашите общински председатели на партии не получават заплата и със заплата като общ работици със 800лв на месец и 10 000лв на година си подържат семействата си.Купуват си коли за над 20хил къщи и н.н как става със такава заплата.Честито на печелившите

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/10/20 07:41

    Толкова ли сте закъсали,за да нямаяте конкуренция ли все от тъпи по-тъпи избирате

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/10/20 07:43

    стига стига С НОВИ НИ ЗА ДПС - ТУРСКА ПАРТИЯ ВРЕДНА ЗА ДЪРЖАВАТА.НЯМА ЛИ ДРУГА НОВИНА А ХАСАН ИБРЯМ ИЗБРАЛИ ТУК И ТАМ КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/10/20 09:03

    Защо слагате все възрастни, може би са и бивши агенти на ДС? Защо не давате път на младите?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/10/20 09:53

    Скандално!!! Преди една година Ахмед Доган каза, че Ардино има нужда от промяна, сега Ардино има нужда от СПАСЕНИЕ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/10/20 10:08

    След такава конференция какви резултати очаквате за ДПС в община Ардино? Новият председател мълчеше в ключовия момент на края на конференцията. Ако се вземат точните решения на областно и национално ниво, все пак може да има надежда да се мобилизира актива на ДПС Ардино.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/10/20 10:16

    Erdogan gelde elinin tersiyle supur bunlari,cok yidiler dinsizler

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/10/20 11:15

    Какво се е случило

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.