Мащабни строително-ремонтни дейности се извършват на територията на община Ардино. Те са свързани с реконструкция и рехабилитация на улици, пътища и благоустрояване на населени места, съобщиха от Общинската администрация.

В момента се благоустрояват улиците „Иван Вазов“, „Самара‘, „Изгрев“, „Орлови скали“, „Тютюнева“, „Шипка“, „Здравец“ „Георгица Карастоянова, „Пирин“, „София“, „Републиканска“, както и отсечката за кв. „Горичево“ в родопския град. Положени са асфалтови настилки на междублоковите пространства на т.нар. пощенски блокове –Теменуга 1 и 2. Благоустроено е парковото пространство зад местната болница.

Кметът на общината инж. Изет Шабан заяви, че системно и последователно се полагат грижи за обновяването на градската среда с оглед за създаване на качествена жизнена среда. Той редовно посещава строителните обекти и се интересува за хода на строително-ремонтните дейности, като се среща и с жителите на града, от които получава съвети и предложения за подобряване на изпълнението на строителните работи, посочиха от Общинската администрация.

Община Ардино разчита гражданите и гостите на града да проявят разбиране към ремонтите и затруднения трафик в града.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/10/20 17:47

    Кмете провери за качеството,да не се налага след зимата да полагаш наново с нашите пари.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/10/20 17:49

    това не бяха ли проекти на РЕсми Мурад

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/10/20 18:04

    Този асфалт само до община Кърджали не достигна

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/10/20 18:06

    Машалла ама и шкембе извадииии, Шабан бей!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/10/20 21:42

    Благодарение на проектите одобрени финансирани и останали от времето на Ресми Мурад...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/10/20 11:30

    Браво на Ардино...а кърджали...има села бе хейййй дето знаете, кал до гуша ,,,,но се правите че не знаете

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/10/20 14:35

    Уж не го харесвате Б.Б.пък го имитирате.Асфалт не се яде.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/10/20 23:31

    И къде е асвалта на квартал Орлови скали, май остана на половина ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.