„ЦСКА би шута на Белчев след поредния резил“, пише най-четеният сайт в България – „Блиц“. „Търпението на ръководството към Стамен Белчев преля след шестия пореден кръг без победа – 1:1 срещу „Арда“ в Кърджали“, посочва всекидневникът „Труд“.

ЦСКА-София освобождава старши треньора Стамен Белчев, потвърждава БТА. Причината за това са незадоволителните резултати в efbet Лига, в която отборът изостава на пето място, на 7 точки зад лидера „Локомотив“ (Пловдив) след едва три победи от десет изиграни мача.

 

Благодарение на успехите на „Арда 1924“ Белчев отиде за по-висока заплата в „Армията“. Пак заради „Арда 1924“, след ремито снощи на стадиона в кърджалийския парк „Простор“, хасковлията вече е безработен.

Така излиза от решението на шефовете на ЦСКА. Демек, след резила в Кърджали.

 

Проблемите на „чорбата“ са си проблеми на „чорбата“, но равенството с „Арда 1924“ не е резил. Кърджалийският футболен отбор може и да не е първа хубост в Първа лига, но е тим с качества. Демонстрира го втори сезон в елита.

„Чорбата“ можеше и да измъкне 3 точки на „Арена Арда“, но „Сините от Кърджали“ също имаха шанс да победят. „Левски“ също си тръгна с реми от „Арената“, но драми нямаше.

В никакъв случай равенство с „Арда 1924“ не е резил. Нашите спечелиха точка и при гостуването на лидера „Локомотив“ преди броени дни, но „железничарите“ не ореваха орталъка, а наставникът им Бруно Акрапович дори изречи благи думи за гостите от Кърджали. Истини.

Стамен Белчев е ритнал трудовата си книжка преди мача в Кърджали.

 

Футболните грандове и „грандове“ не трябва да гледат с насмешка на успехите на „Арда 1924“, а да са наясно, че този отбор ще обърка много сметки.

24rodopi.com



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/20 07:25

    Не обиждайте отборът на ЦСКА "чорбата". Те са си Литекс. Когато бяха подчинени на армията тогава им викаха "чорбата" ама имаше футболисти които по-късно се изявиха и в чуждестранни отбори и станаха световно известни. Какви отбори само прекланяха глава когато играеха с ЦСКА. Вземете ФК"Интер",ФК" Байрен Мюнхен", ФК "Ливърпул",ФК " Нотингам" и още много други футболни отбори от Европа. На колко международни турнири печелеха първите места. А за Христо Стоичков да не говорим който го вземаха да играе във ФК"Барселона". Сега нито имаме армия, нито армейски клубове пък и голяма част от младите футболисти в страната отвикнаха да се трудят и за това българският футбол и спорт са на това дередже.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/10/20 08:04

    Да наречеш това недоразумение Чорба,си е комплимент.Те нямат нищо общо нито с ЦСКА ,нито с Армията.Те са ловешкият литекс,който се премести в София..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/10/20 09:34

    Благодарение на успехите на „Арда 1924“ Белчев отиде за по-висока заплата в „Армията“. Пак заради „Арда 1924“, след ремито снощи на стадиона в кърджалийския парк „Простор“, хасковлията вече е безработен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/10/20 14:33

      Точен и ясен коментар браво нека сега да лежи в къщи и наблюдава мачовете на Арда

      Изтриване
  4. Анонимен26/10/20 21:01

    Някои уточнения:
    1. Блиц не е най-четения в България сайт, по скоро е един от най-клюкарските жълти сайтове.
    2. За УЕФА отбора с тирето се води Литекс с 4 шампионски титли.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.