Теренът супер, мерак не липсва, но пусто зимно време. Рано се стъмва и дербито увисва. „Молихме се, не ни помогнаха и накрая се справихме сами“, посочват футболните фенове в Широко поле. Мъжете събират около 400 лева и сами си ремонтират оградата на малкия стадион, поставят и лампа, за да играят дори след падане на мрак.

Дербитата не са само по платените канали. Навсякъде са, само мерак да има…

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/20 08:51

    Защо не се обадихте на съветника от Дост г-н Мехмед Ходжа. Той обича спорта и сигурно щеше да си дава една от заплатите си като съветник.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/10/20 15:04

      А защо той да си дава заплатата,нима вие-депесарите сте много бедни и нищо не печелите от гърба на бедния народ... Защото сте силни не означава,че сте прави... Нека общинския съветник от Звезделина да помогне-"основоположник" на партията ДПС ,хахаха

      Изтриване
  2. Анонимен27/10/20 11:59

    Нали са бабаити във фейсбук, защо не казаха и кой им го направи това игрище, а пишат само за осветлението.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/10/20 13:35

    Можеха да се обадят и на Расим Муса той нали е от там,нямаше да обеднее бая лапаше заплатки от
    наште данъци!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.