Турски наказателен съд търси 64 автомобила с кърджалийски регистрации. Данните бяха изискани чрез поръчка от дирекция „Международно правно сътрудничество и европейски въпроси“ към Министерство на правосъдието в България, научи „24х7 Родопи“.

Искането е било направено от първоинстанционен наказателен съд в Едирне въз основа на Европейската конвенция за взаимопомощ по наказателни въпроси.

Съдебната поръчка бе разгледана в Районния съд в Кърджали. Магистратите изискаха справка за регистрацията на превозните средства от „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР.

Става въпрос за десетки автомобили „БМВ“, „Мерцедес“, „Ауди“, „Фолксваген“, „Рено“, „Фиат“, „Хюндай“, „Тойота“ и „Опел“ с кърджалийски регистрации.

Всички документи пък бяха изпратени от съда в Кърджали до дирекция „Международно правно сътрудничество и европейски въпроси“ към правосъдното министерство, откъдето да бъдат предоставени на турските съдебни органи.

24rodopi.com



 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/20 09:34

    Супер, само не е ясно как и за какво ги издирват?!?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/10/20 10:03

    Защо да не иска наказание Турция?, тука карат като котки, а когато влизат в Турция карат като дяволи. Ама защо да не карат нали имат чужди за тях регистрационни номери и са в пълна свобода могат на направят какво то си искат, нали?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/10/20 13:37

      Обратното също важи само че не съм чул простата българска администрация да иска да глоби тр коли сиг.ги е страх от Ердо

      Изтриване
  3. Анонимен26/10/20 12:58

    tez det gi karaha kolite 6te izgorqt a na tez kade lapnaha parata 4estito

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/10/20 13:16

    мислят си че навсякъде е България. А дано ги одерат едно хубаво!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/10/20 14:33

    patra izgorq 20 koli ima6 vkarani na tvoe ime q6a de4kolino

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/10/20 15:55

    най-вероятно заради пътни нарушения.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/10/20 18:02

    Много посредствено статия! Явно редакцията пак си насосва нещата!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/10/20 08:04

    Tiya gospoda deto praviha biznes s koli li sa.nasite djambazi na koli

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.