Учениците, учителите и ръководството на Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“, гр. Кърджали с трогателно обръщение към работещите в МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“. Те предадоха благодарествено писмо на дежурния екип.

Уважаеми лекари, медицински сестри и персонал,

Скъпи помагащи хора,

Благодарим Ви за неуморния труд и благородство, за компетентните грижи към пациенти и близки и за безкористното внимание, което ни отдавате, без да се щадите.

В тази трудна ситуация, Вие проявявате много разбиране и човещина. С отношението си помагате на много хора да преодолеят по-лесно тежките моменти в живота си. Вие запазвате хладнокръвие и извършвате своите професионални задължения, като нито за миг не забравяте, че преди всичко трябва да бъдете ХОРА.

Искаме да Ви пожелаем здраве за Вас и Вашите семейства, много късмет и професионални успехи и дано във всяко лечебно заведение в страната има хора като Вас, за да бъдем всички спокойни за живота и здравето си.

Ние сме Ви благодарни и се прекланяме пред професионализма и отдадеността, с които работите и се грижите за своите пациенти.

Няма по-благородна професия от лекарската. И мисия, по-съдбовна и по-окриляваща, от грижата за човешкия живот.

Благодарим ви, че сте на поста си, за да спасявате човешки животи и да вдъхвате смелост.

Бъдете Благословени!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.