Онлайн спектакли на водещи европейски театри ще се представят в рамките на предстоящата тридневна Международна конференция на Европейската театрална конвенция (ЕТС). Във форума като пълноправен член ще участва и Театрално-музикален център – Кърджали с работна група, ръководена от директора Гълъб Бочуков.

Срещата на европейските театри ще е под надслов: „Проектиране на новото десетилетие”. Устойчивостта ще е основният фокус в разговорите. Темите, които ще бъдат обсъждани, са инициативата „Зелен театър”, работа в мрежа и популяризиране на следващото поколение таланти, както и проектиране на следващото десетилетие на международно сътрудничество в ЕТС.

В три поредни вечери от 19 часа ще се излъчат спектаклите: „Четири жени” по музика на Хуан Хосе Алба в изпълнение на Фламенко балет „Мануел Рамирес”, Испания, „Коварство и любов” (KILL) по Фридрих Шилер на руския театър „Червен факел”, гр. Новосибирск, и „Макбет” по Уилям Шекспир на TR – Варшава, Полша.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/11/20 15:49

    Къде ще се излъчват, драги джурналисти?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/11/20 17:59

    Театърът има саит в интернет. Но във вашето село интернет няма, така че не се кахъри толкова.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/11/20 19:09

    театърът да махне рекламите на кебапчета и след това да говори за спектакли

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/11/20 09:08

    Мдааааа, а ние къде може да ги гледаме!?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.