Сякаш бомба е паднала в Кърджали в съботната вечер. Този израз е съотносим към случващото се в града край Арда на 31 октомври. Ден след рекордните 68 нови заразени с COVID-19, ресторантьорите в Кърджали отчитат, че страхът е победил – по 1, 2, 3 маси в най-оборотните заведения, в които обикновено в събота вечер трудно се намират места.

На снимката: Когато си дисциплиниран, не е необходимо да трепериш у дома, а да седнеш навън с приятели и да опиташ нещо ново за региона

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/11/20 08:41

    Празни бяха, но не заради коронацирка. Градът от години вече не е интересен. Като излезем няма къде да паркираме. От години вече не предпочитаме Кърджали. Освен мизерия няма в него вече.

    ОтговорИзтриване
  2. зафер ертюрк1/11/20 08:55

    КОВИД-19.
    За мен е селекционен проект, за вас може би НЕ.
    Защо мислия така.
    Ако беше както са другите вируси от семейството корона вируси трябваше да го има до сега.
    Измислицата че е преминала от прилепи в Китай не е вярна, по техните анали те ядат прилепи от 3000 години.
    Ковид-19 е открито към края на 2019 година, ако го е имало преди би трябвало по копринения път от 3000 насам да се е разпространило по света хиляди пъти.
    Ако го е имало означава че досега хората са умирали от него, Начи нищо ново и няма какво да се плашим.
    ЗАЩО ТОГАВА Е ТАЗИ ПСИХИЧЕСКА ВОЙНА.
    Всички правителста или доверени хора на проекта Знаят че е подготовка за селекция в световен мащаб.
    С тази психическа война ни подготвят за бъдещите, Селекционни ваксини които ще са задължителни, обаче всеки сам ще се подложи в името на оцеляването.
    Много скоро няколко правителства ще почнат да Тръбят че са намерили фирми ваксината.

    Какви ще са ваксините.
    1. Ваксини за нежеланите в всяка страна, например у нас Ромите и крими контингента барабар с непослушните. Тази ваксина ще ограничи живота на ваксинираните и ще намали раждаемоста да кажем от 10 на 2.
    2. За раята, техния живот ще бъде ограничено.
    3. За Богоизбраните, те ще бъдат ваксинирани за нормален и здравословен живот.

    По време на Комунизма в ЕГН тата от зад напред на Турците винаги цифрата беше 2, така ще са и ваксините, за всеки с различен код.

    След ваксинирането всичко ще утихне стихията Ковид-19.
    После ще почнат Не Богоизбраните да умират от инсулт, инфарк и други болести които ще приемем за ествествени.
    А след десетина години ще се разбере че Нежеланите няма да имат деца.
    След като лъсне истината фирмите производители ще са отдавна закрити и на потърпевшите ще се каже СОРИ за да се спаси светът е нямало достатъчно време за да се видят обратните ефекти.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/11/20 11:05

    И още по зле ще става! Държавата я усещат хората,само когато трябва да се налагат глоби и актове!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/11/20 11:15

    Проблема е че изгонихме младежта на вън ,а тези които са останали тук нямат пари

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/11/20 11:23

    Всичко е от ценоразписа. Да намалят малко цените.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/11/20 12:47

    НЕ Да им махнат ддс то пък те да дигнат още малко цените че е много евтино.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/11/20 17:21

    Зима е, хората отидоха да работят, лятото пак да си изхарчат парите в България. Кърджали и района е скъп повече от София! Тук заплатите са много по-ниски. Никой не се оплаква от нищо. Много са богати всички :) И короната влияе до някаква степен сигурно.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/11/20 19:08

    По кръчмите яко са надули цените. Бяхме във Ве𧧠е може ли една бира дето я вземат на 1лв да я продават на 3.50, а дроба който е по 2 и 50 за килограм да го продават на 6лв. 300гр. е как да стане. За това малките квартални кръчми са си най-добре, най-ме е яд, че изгоря едната в другия край на града е и пак до там ходихме щото е вкусно и порциите са как си трябва.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/11/20 22:08

    Проблема наистина не е в Ковид. Истинския проблем е в цените и малкото останали хора. Не може една вечер на ресторант със семейството и 10% о семейния дохид минимум за една вечеря. Как може кило картофи 0.70 лв. Порция картофи 3.50. Е как да идат хората.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.