Областният съвет на ДПС в Кърджали проведе заседание, на което бе избран 21-членен Областен предизборен щаб на Движението. До 1 февруари ще се сформират и общинските предизборни щабове.

Приет бе график за провеждане на разширените заседания на общинските съвети на партията.

Зам.-председателят на ДПС д-р инж.Хасан Азис заяви, че по време на кампанията и в изборния ден партията ще предприеме по места допълнителни противоепидемични мерки, за да гарантира здравето на хората.

Председателят на ОблС на ДПС Ресми Мурад запозна присъстващите с решенията на Централния съвет на Движението за права и свободи във връзка с подготовката за парламентарните избори.

Карадайъ към ДПС-Кърджали: Искам минимум 50 000 гласа, но.... - четете тук

24rodopi.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/1/21 21:34

    Както е известно, един истински депесар никога не си казва мнението, преди ръководството на ДПС да му съобщи какво му е мнението...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/1/21 23:00

    дайте думата на АТАКА и ОП.50000 ГЛАСА СА ГОТОВИ.Няма нужда да мислите.ДПС,ДПС,ДПС,,,,,,,,,,,,,

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/1/21 09:10

    С кадърното си управление принудихте хората да избягат в чужбина а сега от къде ще изкарате тези гласове. 2 сигурни депутатите 3под въпрос.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/1/21 10:00

      Как от къде, ние патриотите ще ги подкрепим , Ти на мен ,аз на теб

      Изтриване
  4. Анонимен30/1/21 10:51

    Листата е ясна, няма нужда от обяснения и лъскания за пред влектората! Карадайъ,жена-непозната на електората, алианин - посочен от дедето, партиен невзрачен пълнеж-двама, помак - по правило на неизбираемо място и пак пълнеж за бройка. Да се изфукаме, че имаме кадри. Справка сегашните депутати на ДПС от областта!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/1/21 12:37

    3 мандат за ДПС йок

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/21 10:49

    Пак общинските съветници по общини ще са във щаба и ще тупат по гърдитеси кой мисли за селските кетове дето са пот чука и наковалната

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.