Родопските корени и произтичащата от тях вродена коравост не достигнаха на Сена Йоздемир и тя напусна първа турския „Сървайвър“. 19-годишната дама получи най-малко SMS подкрепа на елиминацията и трябваше да напусне надпреварата още в самото й начало.

„Благодаря на всички, които гласуваха и ме подкрепиха“, посочи Сена.

Припомняме, че тя е родена в Измир. Майка й обаче е от момчилградското село Джелепско.

Девойката е завършила спортната гимназия „Ататюрк“. Занимава се с лека атлетика от 10-годишна възраст. В момента е студент втори курс в Университета Еге.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/1/21 10:42

    ако тя е атлетка, аз съм юсеин болт, та тя не може да си носи шортите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/1/21 11:39

      Оооо носи тя и трима като теб и мен може да носи бих казал.

      Изтриване
  2. Анонимен13/1/21 12:41

    Местните манафи не обичат изселниците. Те и в България не ги обичат. Изселника е междинна порода между миналото и настоящето. Лошо

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/1/21 15:52

      Ганьо,нямаме нужда от твоята обич.Обичай си сланинката и се радвай на животеца си.

      Изтриване
    2. Анонимен13/1/21 19:43

      Mnogo im dreme na izselnicite

      Изтриване
    3. Анонимен13/1/21 23:02

      анонимен 15:52, адаптирам към ситуацията великата ганьовска мисъл: "не е важно мене да ме обичат, важно е Вуте да го мразят" :)))))) остави ги да се мъчат

      Изтриване
  3. Анонимен13/1/21 17:29

    Лиготиите на изселниците вървят само по нашия край, като дойдат на гости или седнат по кафенетата! Поне те така си мислят, компил боджеците!

    ОтговорИзтриване
  4. Eh sega nasite nyama da gledat sirvayvir,i az spokoyno film izlecem

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/1/21 20:16

    родопска коравост?! сарказъм ли беше това Родопи? :))) Местните Траки, да! били са корави нооо..навремето. сега гледам племето тука, офти пуфти мързи го да диша камо ли да ХОДИ, ти викаш коравост ахахах, смях се поне...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.