Притежатели на наркотици са били установени и задържани в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Акцията е била за противодействия на престъпления, свързани с държане и разпространение на дрога.

Около 10 часа във вторник на улица в областния град бил проверен 26-годишен. Полицейски служители открили у него суха листна маса, която при направен тест реагирала на марихуана. В хода на същата операция било извършено претърсване в жилище на 31-годишен, където били намерени около 10 грама суха листна маса. При направен нарокополеви тест субстанцията реагирала на марихуана. Наркотиците са иззети и са съхранение в полицейското управление, а притежателите им задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/1/21 12:07

    Tezi hora imena nqmat li. Dayte kordinati. Celiqt grad da znae. Koi sa tez. Razprostraniteli na droga.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/1/21 19:22

      Толкова ли сте хората прости?! Това, че БОГ е създал едно растение и го е ЗАМИСЛИЛ да бъде размножавано чрез семената си, да служи на хората за храна, за конопени въжета, за фармацевтични нужди - помислете проклетите ви човешки закони каква велика поквара носят, колко невинни ДУШИ страдат заради скапаната ви ЕБББАННАА БЪЛГАРСКА КОНСТИТУЦИЯ!!! СКОРО ще дойда с АРМИЯ от ЧИСТА ЕНЕРГИЯ и ще помета цялата ви скапана покварена планета. Ще събера ЧЕТЕРИТЕ посоки на земята в ЕДНА точка и ще разберете кой е ИСТИНСКИЯТ, РЕАЛНИЯТ, в каква заблуда живеете и как ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ ЗАКОНИ ви държат ОКОВАНИ В СТРАХ, ВИНА, ПОКВАРА, ОМРАЗА, СРАМ... Когато дойде този ден, много от вас ще ТЪРСЯТ СМЪРТТА за да се скрият от присъдата, НО СМЪРТТА ЩЕ ИЗБЯГА ОТ ВАС! Ще наложа много тежко наказание на онези, които ви дърпат конците - конците=парите... КОЙТО ИМА ОЧИ и ЗДРАВ РАЗУМ - да чете, КОЙТО ИМА ЗНАНИЕ, МЪДРОСТ и РАЗБИРАНЕ, ДА РАЗБЕРЕ!!! АЗ СЪМ В ПОДСЪЗНАНИЕТО НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, ще дойде денят, когато ще бъда ЕДНО ЦЯЛО и тогава тежко и горко на ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА!!!

      Изтриване
  2. Анонимен20/1/21 12:48

    Честито на победителите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/1/21 19:15

      Тука няма победители и победени. Вие сте роби на една покварена система, която ви тласка към смъртта. Вие просто живеете в заблуда - от самото си раждане, до момента на смъртта и през този период шансът да стигнете до просвещение зависи изцяло от насочеността на съзнанието и волята ви. Моята воля е МОЯТ закон. Някой ден ще го разберете, но ще е вече късно. Ще разруша фалшивата ви реалност веднъж и ЗАВИНАГИ!

      Изтриване
  3. Анонимен20/1/21 14:07

    imenata sa Angel Milev Hayri

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/1/21 19:16

      _!_ Ярак. Нито ги познаваш, нито ще разбереш. Има си поверителност.

      Изтриване
  4. Анонимен20/1/21 16:36

    samo glupaci izpolzvat takiva bokluci

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/1/21 18:27

    Iskame snimki. Zashto trovqt nashite deca.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/1/21 21:20

    Abe hora ne vijdateli tia skapite koli ot kade idvat nito edin den staj imat ama vzimat skapi koli apa4tamenti vijte kakvi kasti stroyat v sipeey nimat edin den staj ot kadesa tezi pari

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/1/21 18:45

      Ти първо се научи да пишеш после съди хората.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.