Областният управител на Кърджали Никола Чанев се обърна към лидера на социалистите Милко Багдасаров с въпрос през медиите. Поводът да го направи, по думите на Чанев, е че е станал основна тема на разговор на последната общинска сесия, а в нея имало редица въпроси от страна на социалистите към него.

„За господин Багдасаров бях основна тема на разговор на сесията, освен това имал сто въпроса към мен. Ще кажа, че кабинетът ми винаги е отворен за всеки, а единственият въпрос, който БСП са задавали към мен, е за водомера на Областна администрация. Много държа да попитам обаче, господин Багдасаров, какво е чувството от критик на управляващото мнозинство в Кърджали - ДПС и господин Азис, да се превърне в най-верния паж на ДПС?“, попита Чанев.

„Аз зададох около стотина въпроса. Защо не отиде да се снима пред хранителните магазини, да се снима пред ВиК, ЕВН и т.н. Да види как хората се справят. Аз чакам отговор на моите въпроси. Не той да ми задава на мен. Аз съм никой. Не сме управляващи, нито на национално, нито на местно равнище“, пък отговори за 24rodopi.com лидерът на социалистите в региона Милко Багдасаров.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/1/21 17:44

    Нормално е да има въпроси,нормално е да има отговори! Ненормално е падението да се проверява водомера на областната администрация и то от общински съветник БСП Г. Кючуков,който е секретарка на Багдасаров. По-добре е да се види от ляво неразривна част от клуб"Червеното"за търговски обект на кой е?Има ли конфликт на интереси?Да се види има ли водомер, електромер? Или плаща редовия социалист от членския внос.От дясно на"Червеното" кафе машина. На кой е, кой плаща тока и водата? Има ли конфликт на интереси?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/1/21 20:21

    Преди водомера на областната администрация, водомера и електромера и наема прикрепените частни-магазин сувенири, кафе машина

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/1/21 20:32

    Предлагам честна мъжка битка пред общината! Двамата голи до кръста и кмета съдия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/1/21 00:23

    Браво Ники

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/1/21 06:09

    Идва време за избори. Поскарайте се малко за кумова срама пред хората.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/1/21 09:19

    Питай го за околовръсното. Защо мълчат. Не вижда ли кво става сега на Веселчане.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/1/21 10:43

      Колелото пред Автогарата трябва да стене кръстовищаааа със светофари,за да се облекчи трафика на Кърджали.

      Изтриване
    2. Анонимен8/1/21 10:44

      Кога ще видим осъден политик?

      Изтриване
  7. Анонимен8/1/21 12:43

    Стига с тези светофари на кръстовищата. По-важно е кога ще бъде пуснат фонтана пред автогарата. И без това толкова пари се похарчиха пък до сега няма полза. Шоуто ще бъде голямо. Въпросът е кой ще пуска и спира водата.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/1/21 21:25

    Чанев нищо не казваш за повишението на водата!Или това няма значение за теб!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.