„Рехабилитираме Околовръстното на Пловдив и изграждаме локалните платна на пътя Пловдив-Асеновград. Това сме обещали на хората и го завършваме“, заяви министър-председателят Бойко Борисов, който огледа на място ремонта на 14-километровия участък от Околовръстния път на Пловдив. Пътят осъществява връзка между областните градове Пловдив, Смолян, както и Кърджали.

В резултат от дългогодишната експлоатация на трасето по настилката са се развили множество единични пукнатини, дупки и деформации. След приключване на ремонтните дейности ще се постигне ефективно осигуряване на улеснено преминаване по участъка. Стойността на проекта е 24 038 202,40 лв., а срокът на изпълнение е т.г.

Премиерът Борисов уточни, че с много техника се укрепва рухналата подпорна стена на пътя Девин-Кричим, почиства и отводнява се дерето под колоните на АМ „Струма“ в участъка на Мало Бучино.

24rodopi.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/21 14:53

    А околовръстният път в гр.Кърджали кога ще започне. Не става въпрос кога ще бъде готов.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/21 14:56

    КЪДЕ МУ Е ДЖИПА,ДА НЕ БИ ДА СА ГО ХВАНАЛИ С АЛКОХОЛ ИЛИ СА СВЪРШИЛИ ПАРИТЕ?

    ОтговорИзтриване
  3. Кмета11/2/21 15:01

    Борисов, ела да видиш как се слагат 20 милиона в джоба по новия път Кърджали - Мост!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/21 15:16

    След приключване на ремонтните дейности, започваме пак да го ремонтираме,този направо да почва работа в пътното, и на този малкия най после да му купи булченска рокля че все около Асеновград се шматкат

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/2/21 21:02

    Boykoooo tikvooo vij patya Asenovgrad Kardjali po tochno plovdivska oblast yamiii napravo

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/21 07:34

    Как се "поставят" повече от половината от тази сума в едно чекмедже е дошъл да следи май.....а?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/2/21 08:10

    Браво Бойко, всички крадете но Борисов поне прави нещо.Спомнете си по какви пътища карахме преди 10г. в Кърджалийска област.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/2/21 19:01

    borisov otiva da si pravi zlatni zabi s diamanti v boliarovo :-)))...mnogo dobra zabolekarka imalo tam za novi zabi s bulgarska usmivka...;-)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.