Собственикът на къщата за гости привличал клиенти, рецепционистът ги насочвал към стаите с жени

Собственик на къща за гости и рецепционист са привлечени като обвиняеми от Районна прокуратура-Кърджали за сводничество.

Това обявиха от пресцентъра на държавното обвинение, потвърждавайки новината на 24rodopi.com отпреди дни.

Привлечени като обвиняеми са А.А. и С.С. затова, че в периода от юни 2020 г. до февруари 2021 г., са свождали към съвкупление жени, с користна цел – престъпление по чл. 155 ал. 5 вр. ал. 3 вр. ал. 1 вр. чл. 26 от Наказателния кодекс.

По делото е установено, че обвиняемият А.А. бил собственик на къща за гости в  Кърджали, а С.С. работел на рецепцията. В хотела отсядали само жени, които предлагали сексуални услуги срещу заплащане. По досъдебното производство е установено, че С.С. посрещал клиентите и ги насочвал към стаите, където се намирали жените.  Обвиняемият А.А. пък уреждал клиенти, които да ползват услугите им. По делото се извършват процесуално-следствени действия.

Районна прокуратура – Кърджали е внесла искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми, като съдът им е определил „домашен арест“.

Определението подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Кърджали.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/21 11:25

    За някой има закони за други не

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/2/21 15:50

      Източват се фирми и предприятия като Ел.Изграждане и прокурора Борисов от Ардино казва ,че виновни няма.
      Значи Окръжен съд в Кърджали ей така присъдиха стойността на един дял на сина на инж.Митко Драганов като дружеството е било празно хаха смешна история фарс,цирк е постановлението ти г-н Борисов.

      Изтриване
  2. Анонимен24/2/21 12:14

    Bravo na Policiyata.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/2/21 17:07

    Кой написа тази статия ,на 10 реда има 20 грешки ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/2/21 08:25

      ЪЪЪЪЪ АААА ким син сен беее оооуу , поименно ? Ще писвам квото иска на него !
      Я чък чък чък !

      Изтриване
  4. Анонимен25/2/21 08:06

    Йъртъка от Груево не забравяйте и той е в играта имаме доказателства ще ги предоставяме

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.