Районната избирателна комисия (РИК) в Кърджали регистрира и обяви кандидатските листа на 6 политически формация вчера. В петък бе регистрирана листата на още една партия с кандидати за депутати.

Както вече 24rodopi.com писа, „Има такъв народ“ на Слави Трифонов е с водач Васил Йорданов Георгиев, на второ място е Юлия Георгиева Чортленева, следват Яна Делчева, Виктор Луков, Виолета Джарова, Наско Сапунджиев, Николай Илчев и Христо Радев.

Партия „Благоденствие-Обединение-Градивност“ е с водач Антон Лашев, „Възраждане“ – Пламен Пасков, „Нация“ – Георги Вълев, „Общество за нова България“ – Даниела Коларова, „Пряка демокрация“ – Мариан Христов.

В петък е регистрирана листата на „Движение на непартийните кандидати“, чийто водач е Васил Тосев.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/2/21 07:24

    Нито един етнически турчин в листата на "Има такъв народ"!!! Да не се окаже вярно това, което пишат по медиите, че партията на Слави Трифонов е патерица на ДПС. Искам от Има такъв народ да ме оборят, да ме убедят, че като гласувам за Слави няма да получа Пеевски и Доган.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/2/21 09:08

      Това има за цел консолидиране на вота на дпс. Етническите турци - за дпес. Останалите турци за герб, ... и така.
      Разделяй и владей.

      Изтриване
    2. Анонимен28/2/21 10:45

      Ако искаш да влизаш в политика, май трябва да си човек на Сараите

      Изтриване
    3. Анонимен28/2/21 17:04

      В листата на има такъв народ не са подбрани на етнически принцип там са само високо образовани хора

      Изтриване
  2. Анонимен28/2/21 08:18

    Защо в листата на Има такъв народ не виждаме нито един с Мюслюманско име.Поне за фигурант да бяхте сложили,Координатора ви от Момчилград.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/2/21 08:53

    Като гледам има толкова мераклии да стават депутати.Искам да ги попитам,имате ли написана програма ако станете депутат от Кърджалийско? Ако имате, качете ги в социалните медии , да ги прочетем и според това да си даваме гласа си!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/2/21 09:53

    Нито един етнически турчин нямате в листата,язък.Поне да бяхте писали координатора ви от Момчилград и как да гласуваме за тази партия ние етническите турци , като нямаме представителство във вашата листа.Оставихте ни пак в ръцете на ДПС.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/2/21 12:00

      Важното е да сложат човек, който да е специалист в областта си и да работи за благото на всички ни. Дали ще е етнически турчин не е толкова важно. Важно е да бъде знаещ и честен човек и да работи за просперитета на района и страната ни. Това, че ще е турчин или българин няма да го направи по-можещ! Дано този път надеждата ни се оправдае и веднъж завинаги да се изцерим от корупцията в страната си

      Изтриване
    2. Анонимен28/2/21 15:50

      Все едно някой от етническите турци направи нещо досега ? Ай стига с тия " сложи някой от нашите и тогава ще гласувам за Вас". Те ни оправиха и етническите и не етническите турци ....

      Изтриване
    3. Анонимен28/2/21 16:58

      ДПС е с времето е насадило представа у хората, че ако не е турчин кмета няма да има дърва, няма да има социални помощи и т.н. Честно казано, това чак ми е противно. Гледайте колко "човек" е човека, стига с тази овча психика. Аман от соколи, аман от тикви, искаме достоен живот!!!
      Всички сме в един кораб и той потъва! Не давайте гласа си за тези които ви се усмихват, а после правят дупки. Търсете тези които носят кофите.

      Изтриване
  5. Анонимен28/2/21 11:15

    Наско Сапунджиев от Малкоч ли бре!? Голям фокусник!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/2/21 12:10

    Това значи ли, че турците са нежелани? Нито един глас на турчин за тази партия

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/2/21 13:36

    Абе "турците", нужно ли е един качествен човек да носи турско име за да гласувате за него? По това ли определяте кой става и кой не? За това общината е такъв батак, 'щото като виждате в бюлетината името "Хасан", веднага асимилирате че "става", а не реално колко е компетентен кандидата. ДПС не ви ли тъпче достатъчно години? Питайте аблите и абитата по селата какво са видели от празните обещания на "турските" партии.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/2/21 14:29

    Май Слави не вярва на никого от Кърджали.
    Да не говорим че повечето са световно непознати в района.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/2/21 15:42

    Важното е да е с турско име ли? ДПС освен да си лъже избирателите, друго не прави. Има села без течаща вода, обаче за всички избори им обещават да им помогнат. Не разбрахте ли, че няма значение етноса, а съвестта на човека? Затова нашия регион запада и български език не се говори. Много сме изостанали от цивилизацията. ДПС не прави нищо за развитието.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/2/21 16:02

    Тия на Слави хората май не са наясно какви бомби със закъснител са взели при тях... Скоро ще стане много весело.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/2/21 19:21

    Значи и те са антитурски

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/2/21 19:25

    Тука в Кърджали с тези български листи и криенеот народа сега ще видят какво е ДА СЕ УДАРИШ В ТОВАРЕН ВЛАК С 200?!...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/3/21 16:37

    zoolog, agronom, veterinar, finansist, banker, ornitolog, ovostar, fermer, kashkavaldjia, messar, ogniar, minior, vlakadjia, postadjia, elektridjia, lovdjia, chimik, polimechanik, garajist....ioooook...;-))))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.