Кои ще влязат в кандидатската листа на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район? Това е една от темите днес на провежданите в централата на партията консултации за Избори`2021. В тях ще участват председателите на общинските партийни съвети в област Кърджали.

На този етап е ясно, че водач ще бъде председателят Мустафа Карадайъ, който пък поиска от ДПС в област Кърджали поне 50 000 гласа на парламентарните избори на 4 април.

Областният съвет на ДПС гласува списък с 33 кандидати за народни представители за 45-о Народно събрание, които са подредени по азбучен ред.

Само 3-ма постигнаха „7 от 7 възможни“ по време на кампанията за номинации на кандидат-депутати на ДПС в област Кърджали, стана ясно на разширеното заседание на Областния съвет на партията.

Предложени от всички 7 общински организации за кандидатската листа на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен район са председателят Мустафа Карадайъ, шефката на Националната агенция по приходите в Кърджали и общински съветник в областния град Елван Гюркаш и народният представител Ерол Мехмед (на снимките).

Една трета от листите на ДПС вече са утвърдени, като след водачите има както очаквани имена, така и изненади.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/21 10:06

    А. Моллахасан и Б. Байрам са едни от най-достойните за избираеми места в листата на ДПС за МИР-09 КЪРДЖАЛИ. Те са опитни изборджии доказали се на терен и само по такъв начин ДПС има реални шансове за четири депутатски места от района.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/2/21 10:50

    На трето място в листата, Валери Симеонов , на Седмо Шкембе Войводата,да им е честито

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/2/21 11:19

    ПОМАЦИТЕ ГИ НЯМА НИКЪДЕ/ОТ КЪРДЖАЛИЙСКА ОБЛАСТ,/ИЛИ СТЕ ГИ ИЗКЛЮЧИЛИ ИЛИ ЩЕ СЛОЖИТЕ НЯКОЙ НА ВТОРО МЯСТО ОТ СИНАБОВИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/2/21 11:48

    Grada i ulicite sa v razruha bezrabotica nisko zaplashtane a tiya tursqt 50 hilqdi ofce da im glasuvat

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/2/21 12:16

    koito niama akil, da chuka chakil v dps bastionite.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/2/21 16:22

    Този готованко го махнете, дето казваше на ДПС ДуПеСе, жалко за партията, ако го посочат от Квотата/21 век квоти/!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/2/21 18:36

    Те Гербаджиите и те не включиха помаци!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/2/21 18:36

    Краси Черничкиа на кое място и?? ??

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.