“Ако не беше Корнелия Нинова, досега БСП щеше да сключи коалиция с ГЕРБ. Това щеше да е убийствено за БСП”, заяви икономистът и бивш депутат от левицата Георги Кадиев пред ТВ1. Той посочи, че в такъв случай БСП щеше да бъде смалена до четвърта-пета партия в парламента.

Нинова не участва в договорки с Бойко Борисов, подчерта Кадиев, анонсирайки, че коалиция ГЕРБ-БСП е невъзможна и след изборите на 4 април.

„На мен България ми прилича на един организъм, каращ на мускули, който в един момент ще рухне, ако няма промяна. Всичко е изоставено - икономика, образование, енергетика, здравеопазване“, коментира икономистът и бивш зам.-министър на финансите.

Припомняме, че БСП първа обяви кандидатската си листа в Кърджали. Неин водач е Петя Михалевска, член на националното ръководство на партията, на второ място също е ново лице – адвокат Есен Устренска.

На снимките: Корнелия Нинова и екипът й при едно от посещенията в Кърджали

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/2/21 17:56

    AGO NAZMI KIRMIZI PAK TE PODMInaha

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/2/21 18:28

    Cherveni bokluci

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/2/21 20:32

    partiata na kucheshki brukselski priut, pes sergei i kuchkata mu elenka...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/2/21 21:55

    fake news. bg izliza ot eu i otzovava bg evrodeputati.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/2/21 21:56

    fake news. bg izliza ot eu i otzovava bg evrodeputati. mnogo virusi imat v bruxel i sa mnogo opasni za bg.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/2/21 21:58

    Cest i pocitanie 3a N.Mumun.Nay posledovatelniya privirjenik na partiyata si.De da byaha vsicki kato nego.Mnogo partiyi stradat ot etniceska predubedenost i 3a tova dostoynite hora ne gi 3abely3vat.3a tova e krahit na i3borite naBSP.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/2/21 22:31

    Червени боклуцииии! Абе как не поумняхте бе тъпаци ..... вървете да си мерите пи*ките другаде , защо точно тук в Кърджали!? Жалко, че между вас има и учители и историци и как пък никой не се вслуща в съветите на ХАН КУБРАТ! А онзи червения директор, като не е наясно с математиката, да извика един първокласник и да му сметне, колко е 1+2>2 ......

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/2/21 23:59

    Наистина боклуци,джендъри,гейове и лесбийки, бсп бившата бкп я настигна проклятието на великия Георги Парцалев,

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/2/21 10:46

    Братя Вълневи

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/2/21 14:55

    Само Назми, той е нашата партия

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.