Кметът на кирковското село Кран Мустафа Хюсеин плати годишната си винетка с… килограми жълти стотинки в пощенската станция в Тихомир.

„От 10 години насам с колегите кметове от района  водим една битка с Агенция „пътна инфраструктура“ (АПИ) заради окаяното състояние на третокласния републикански път Крумоврад-Маказа, отсечка Пашинци - Кран- Маказа.

Четири пъти бяха изпратени общи докладни и подписки към всички институции. Имаше и протести от страна на родителите и отделно от децата, които спряха да посещават училището за няколко поредни дни. След което имаше на места частични ремонти, които са крайно недостатъчни.

Няма никакво съмнение, че на всеки се случва да събере една шепа или дори една торба жълти монети а после  се чуди какво да ги прави. Аз се сетих за един гражданин, който преди няколко години беше платил годишната си винетка с жълти стотинки в знак на протест срещу лошите пътища в България и аз го последвам, направете и вие“, обясни протестното си действие кметът. Той определя като „офроуд път“ посочения пътен участък.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/21 09:18

    Защото има право и може за това, и защото и жълтите стотинки са пари !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/2/21 10:54

    браво кмете

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/2/21 11:00

    Като ходим по магазини гледаме да даваме точно ресто...търсим жълти стотинки..а то виж къде са били??някой ги колекционирал..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/2/21 11:13

    ЗАЩО НЕ РЕАГИРАШ ЗА ВИСОКИТЕ МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ,КОИТО С БЛИЗО ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ОТ СЪСЕДНАТА ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД.?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/2/21 11:35

    Дайте му заплатата в жълти стотинки, на тоя селски тарикат!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/2/21 16:42

    БРАВО В ЗНАК НА ПРОТЕСТ И АЗ ТАКА ЩЕ НАПРЯВЯ

    ОтговорИзтриване
  7. ЕМИН ЕМИН24/2/21 20:36

    Каква вина има служител(ката)от Пощенската станция.Трябваше да отиде в Агенция Пътна Инфраструктура АПИ ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/2/21 08:27

      Защо трябва някой да се чувства виновен, че е платил със стотинки, а друг да се чувства обиден ,че броял пари, а пък ги искал за плащане ?

      Изтриване
  8. Анонимен24/2/21 20:38

    Не ги приемат.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.