И преди, и сега, когато чуят Доган и… се подмокрят!

Има такива „мисирки“, политолози, - ожки, коментатори, -орки… Бол. Бая. Артък много са.

 

Безпристрастният наблюдател има усещането, че когато след време почетният председател на ДПС (Аллах здраве да му дава!) се пренесе в Другата земя, Тук пак ще има странници, които ще чакат хабер каква политика прави Там любимия на гореизредените, за да си събудят онази реакция.

 

Всъщност, този текст не е толкова вулгарен, колкото изглежда. Направо си е философски – ако фалшивата новина имаше душа, щеше да усети вътрешната пулсация на общността на „мисирките“ (мисирки – не само като изречено от Бойко Борисов към журналисти, но с по-широк обхват) и да направи необходимото за неограничен пробег на свободните съчинения по темата "Доган". Та, белким и имиджът на ДПС полети нагоре. Е, не колкото на Сокола, но все ще е файда!

 

Доган се завръща? Какви са причините?

Завъртяло се вчера това заглавие във всевъзможни сайтове. Някой нещо написал, всички, тези които живеят с копи-пейс си го качили. Доган е четивен.

Кой/Коя го/я написал/а и какво – не си направихме труда да разберем. Защото, когато първата част не е вярна, няма смисъл от втората! Все едно на вратата на фурната да има надпис „Хлябът свърши“, а ти да питаш „от бяло брашно, пшеничено или царевично?

Може „завръщането на Доган“ да е само напънът на автора да си защити хонорара, по веригата може да има и „мисирково подмокряне“, но на 100 % е фалшива новина.


Номинацията за Доган е на Общинския съвет на ДПС в Крумовград. Не за да го пратят на скамейката в парламента. Това е ихтибарът на Крумовград към Доган, който за първи път преди повече от 30 години получава номинация именно в тази община. Респектът пред създателя на ДПС. Знаково послание и към електората.

После вече и другите общински структури показаха уважението си към Шефа.


Преди години едни интриганти в ДПС пробутаха на „мисирки“ „новината“, че Доган щял да се завърне на бял кон начело на ДПС и в парламентарната група. Още тогава почетният председател „шамароса“ своите: Алооо, къде отивате, аз съм белият кон, бе!

24rodopi.com

Позицията на Ахмед Доган, разпространена след 18.30 часа: Получих кефлийско настроение от номинацията, но…От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/21 12:35

    Анализ:
    В следващото НС очаквайте:
    Бойко,Доган и сие ще управляват отстрани...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/21 18:31

      Към края на мандата си едно правителство рекло на народа:
      -Сега вече живеем много по- добре!
      А народът отвърнал:
      -Блазе ви...

      Изтриване
    2. Анонимен11/2/21 18:48

      ахаха ДеПаСе пак наиграха другите уж партии .
      Та кой точно ще провери по селата дали не се събират на сбирки и уйдурми да се надъхат ДеПаСе избирателите и по елегантен начин са отстранени нахъсаните по-малки партии,които бяха решени да открехнат все пак вратата на стаята с мърсно бельо на почетния и кликата около него.

      Изтриване
  2. Анонимен11/2/21 12:36

    Какво става нищо не чуваме за Рашид или Дикме.Да не се отказаха?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/21 14:28

      За Доган и Пеевски нали чуваш, това ти стига. Цял живот ти и такива като теб ще си останете тъпанари. Тъпан на турски означава давул!

      Изтриване
  3. Анонимен11/2/21 12:39

    Човека си има държава, защо толкова го подценявате, Искате царя в собствената си държава да се кандидатира за пешка

    ОтговорИзтриване
  4. ВЯРНО И ТОЧНО ,А ВЧЕРАШНАТА РЕАКЦИЯ НА ПОВЕЧЕТО МЕДИИ ПОКАЗА ОТ КАКЪВ ТУРБОМИСИРКОВ СИНДРОМ СТРАДАТ.

    ОтговорИзтриване
  5. Той управлява зад кулисите за кво му е да излиза пред телевизорите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/2/21 14:36

    Какво се подмилквате бе, ваш'та мама! Да не си мислите, че сте вечни, а? Скоро ще отговаряте и ще има да викате: Sıçtım ana, bez getir!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/2/21 14:49

    Само едни шарани могат да издигнат кандидатурата на всевишния Доган за депутат! Абсолютно подмокрени шарани!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/2/21 15:08

    Бе вие не рабрахте ли вече, че ЦАРЯТ Е ГОЛ! По гол гъз е...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.