Екоинспекцията в Хасково е поставила срок до 19 април сметището край пътя към крумовградското село Ковил да бъде почистено.

Това става ясно от отговор на РИОСВ на сигнал на жител в региона.

Както 24rodopi.com писа, картината край пътя е шокираща. Сметище, на метри от асфалта, достигнало дори до дерето. Строителни, битови отпадъци, дори стари ел. уреди, представлява гледката в района. Близо до Ковил пък се намира древното тракийско светилище Ак Кая, оформено като венец от бели вулканични скали.

На снимката: Фотосът е направен на 26 февруари. Според РИОСВ, проверката е извършена на 17 март

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/3/21 11:44

    Риосв да отиде и в боклука на града и да видят хвърчащите боклуци из храсталаците

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/21 12:45

    На кого е поставила срок, на себе ли си ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/3/21 13:51

      Какво се опитвате да кажете че няма да бъде изчистено ли

      Изтриване
  3. Анонимен23/3/21 14:24

    Ако пътувате за Крумовград,спрете за малко до чешмата преди спирка с.Кременец.Встрани от пътя пътя е (гората) е превърнато на сметище. Срамота за нарушителите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/21 14:34

    Ако пътувате за Крумовград,спрете за малко до чешмата преди спирка с.Кременец.Встрани от пътя (гората) е превърнато на сметище. Срамота за нарушителите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/3/21 19:28

    А какво се опитвате да кажете, че ще бъде изчистено ли ? Пред изборно може, след това не. Колкото почистиха язовир Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/3/21 20:31

    А вранско.сметище във центъра на селото

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.