С приоритет при ваксинирането към момента са членовете на секционните избирателни комисии, които се имунизират с „Пфайзер“.

Това бе обявено на заседание на Областния щаб в Кърджали.

Очаква се на 5 март да приключи тяхната имунизация.

Към момента в Кърджалийско са направени 3717 ваксини, като на 459 човека са направени и двете дози. Само на 3 март са инжектирани 277 души.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/3/21 12:37

    Жалкото е, че вече се започна разделението на наши и ваши при ваксинацията. С какво член на СИК е с повече права, от пенсионер, стоящ близо година затворен вкъщи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/3/21 13:59

      Абсолютно вярно и никой не казва защо точно с Пфайзер, а не а Астра Зенека. После се сърдят като им кажат, че Астра Зенека не е подходяща за възрастни

      Изтриване
  2. Анонимен4/3/21 13:09

    с това че като идеш да гласуваш може да разболееш всички, ако искаше да се ваксинираш минаха 1 тир ваксини досега, не само да пишеш тъпотиите си,
    ние сме длъжни да седим в секцията, а вие когато ви е кеф и ако ви е кеф ще гласувате

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/3/21 16:47

      Нож ли ти опряха че да си в секционната комисия. Недей да си член

      Изтриване
    2. Анонимен4/3/21 22:18

      е да ама, ако не е в секционна комисия как ще вземе 200 лева за един ден

      Изтриване
  3. Анонимен4/3/21 15:15

    Членове на секционни комисии ваксинират с Пфайзер, а на част от учителите предлагат само и единствено Астра Зенека. Изборите са в един ден, безопасността на работното място е задължителна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/3/21 20:47

    Записах се в секционна комисия и се ваксинират!! Утре отивам и се отказвам от комисията, да не съм луд да седя 15 часа в секцията! Поне се ваксинирах! Умен народ сме и това си е!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/3/21 23:16

    До 13:09 Змам,кой калтак си ти разбираш от всичко.Сенигиди.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.