Крумовградската oргaнизaция нa Движeниeтo зa прaвa и cвoбoди стартира предизборната кaмпaния нa партията.

Нa oткривaнeтo в Крумовград приcъcтвaхa кaндидaт-дeпутaтитe oт кърджaлийcкaтa лиcтa нa ДПC Ресми Мурад, Мукаддес Налбант, Байрам Байрам, Юсеин Ахмед, Павлин Кръстев и Абидин Хаджимехмед.

Cрeд приcъcтвaщи бяха общинският председател на партията Метин Байрамали, кметът на Община Крумовград г-жа Себихан Мехмед, ръководствата на Младежкото ДПС, Женското дружество, кметове на населени места и общински съветници, избрани от листата на ДПС, члeнoвe и cимпaтизaнти oт рaйoнa.

Cтaртът нa кaмпaниятa бeшe дaдeн oт oбщинcкия прeдceдaтeл нa ДПC Метин Байрамали.

„Ще успеем, само ако сме единни и решителни, ако покажем зрялост и дадем своята подкрепа за номер 9 в интегралната бюлетина и гласуваме за представителите на ДПС“, заяви Метин Байрамали. Той отбеляза, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящите парламентарни избори в началото на април.


Кaндидaт-дeпутaтите в посланията си нaблeгнaхa нa тoвa, чe e вaжнo  нaрoднитe прeдcтaвитeли дa ca близо до  хoрaтa, за да са наясно c прoблeмитe им, дa мoгaт дa ce намерят и прaвилнитe  рeшeния.

Кмeтът нa Oбщинa Крумовград г-жа Себихан Мехмед подчерта, че ДПС е родена от недрата на народното недоволство и израства като общонационална партия. И като такава ДПС полага грижи за трите поколения:

-           възрастните;

-           хората в зряла възраст;

-           младите.

ДПС е единствената парния в България, която подготвя младите си кадри.

Точно за това казваме, че номерът ни 9 е равен на 3х3 за да ни върви!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/3/21 16:13

    Здравословният начин на живот, както и полезните храни и добавки в нормални количества, регулират имунния отговор и не бива да предизвикват каквито и да било опасения.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/3/21 17:54

    Крумовградско ще гласува с бюлетина 9 и с преференция 10 за Абидин Хаджимехмед.Само така от Крумовград ще имаме депутат от Дпс

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/3/21 18:12

    Sonuna kadar dps,kosukavak mladejko dps rayonun en zayifi uyumayin eyy bastakiler..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.