Жълт код за дъжд и сняг е издаден от Националния институт за метеорология и хидрология за по-голямата част на България в понеделник – 22 март. Очакват се значителни валежи, като в повечето области ще се образува снежна покривка между 10 и 25 см.

Предупреждението важи и за област Кърджали.

„Значителни валежи от дъжд и сняг. Количества 20-25 mm“, гласи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) за област Кърджали.

През нощта срещу понеделник има условия за поледици, предупреждават от НИМХ.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/3/21 22:50

    Летният туристически сезон у нас ще бъде открит на 1 май.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/3/21 05:09

    На 22 март отбелязваме Световния ден на водата.
    Създаването на празник на прясната вода е предложено на Конференцията за околната среда и развитието (UNCED), проведена през 1992 г. в Рио де Жанейро, Бразилия.
    Целта му е да привлече внимание върху важността на питейната вода и защитата на водните ресурси.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.