Главен инспектор Александър Узунов е новият началник на РУ-Кърджали. Той е преназначен със заповед на министъра на вътрешните работи от 30.03.2021 г.

В сряда директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев представи новия началник пред ръководния състав на най-голямото полицейско управление в областта при спазване на противоепидемичните мерки.

Главен инспектор Александър Узунов има близо 18 години професионален опит в системата на МВР, придобит в направлението по противодействие на криминалната престъпност в няколко Районни управления. През 2011 година заема ръководна длъжност като началник на група в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в Областната дирекция, от 2014 година ръководи група по същото направление в РУ-Кърджали. През 2020 година оглавява сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали.

Завършил е бакалавърска степен във факултет „Полиция“ в Академията на МВР и магистърска степен по мениджмънт.

24rodopi.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/3/21 15:40

    Честито г-н Узунов!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/3/21 16:07

    Честито Сашо, много здраве и успехи още по нагоре. Ти можеш.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/3/21 16:08

    Най-накрая едно правилно назначение. Успех Сашо.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/3/21 16:46

    Успех на новия началник! Чака те много работа. А къде е старият? Има ли връзка с къщата за любов и каква? ОДМВР защо мълчи? Прокуратурата ще се само сезира ли?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/3/21 19:16

    Честито Сашка. Успех.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/3/21 21:04

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/3/21 21:40

    Гледай да не правиш тъпотиите на Милко Плейбоя,че да не можеш да се покажеш из града и ти,че всички се насирате качествено!!Редакцията, случая Милко Пуяка,много неглиже го минахте???????

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/3/21 22:05

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/3/21 22:30

    Най после един началник с акъла си. Дано само не го употребят ,и после да е аут. Успех момче,фен съм ти.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/4/21 09:07

    Млад и кадърен.Дано да не е партийно назначение и да изпълнява партийни поръчения по подобие на полицаите от РУ на МВР Кирково.В изпълнение на такава поръчка наскоро вкараха един в затвора и 20 годишно момче остана сам самичък.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/4/21 12:38

    Само факта, че е завършил Академията на МВР е достатъчен да изпитвам респект и да пожелая успех! В МВР, ДАНС, ДАТО за съжаление около 80% са завършили за учители или специалности, които нямат нищо общо с работата им. А, да не забравим право в Югозападния, любима специалност и университет за много от служителите на реда и дознателите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.