За нарушаване на противоепидемични мерки две проверки са започнати в РУ-Кърджали с постановления на Районната прокуратура, съобщиха от полицията. Предписания на здравните власти за задължителна карантина не са били спазени от двама жители на областния град. Работата по случаите продължава сектор „Охранителна полиция“ с оглед на чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Водачи с нерегистрирани автомобили

Две нерегистрирани моторни превозни средства са били засечени в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. 67-годишен управлявал товарен „Фолксваген“ и при проверка в село Дядовско станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. С лек автомобил „Ланд Роувър“ в областния град се придвижвал 47-годишен. При направена справка от полицейски служители било установено, че колата е също с прекратена регистрация заради липса на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по двата случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.