Цветелина Пенкова и Петя Михалевска посетиха едно от най-големите предприятия в област Кърджали

 

Цветелина Пенкова, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския Парламент, Петя Михалевска, водач на листата на БСП в Кърджали и Есен Устренска, втора в листата на социалистите в областта посетиха заводите за хидравлични цилиндри „Кяшиф“.

Те бяха посрещнати от инж. Кяшиф Кяшиф и Сибел Кяшиф. Разговаряха за иновации, инвестиции.

Заводът впечатли гостите си не само с мащабността и технологията на производство, но и с добра социална политика към работниците си, която задържа много млади хора в региона.

Цветелина Пенкова е на посещение в Кърджали по покана Петя Михалевска.


Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/3/21 22:33

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/3/21 09:30

    Успокоих се! Като видях, че Дпс отидоха там на агитация миналата седмица си помислих, че е от обръча им! Сега поне знам, че Компанията толерира и други партии. Браво! Скоро ще кандидатствам за работа там!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/3/21 10:43

    На 34 години съм, вярващ мюсюлманин съм. В годините винаги гласуваме за БСП, ние подкрепяме батко Назми. Той в годините винаги е до нас, търговците на дребно, хората които си вадим хляба с честен труд. Той и днес проявява грижа към нас от натиска на данъчните власти в тази трудна епидемична обстановка. Той винаги се стреми да ни защитава от несправедливостите, а защо го няма с групата, с Михалевска.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.