Осигуряване на жизнен минимум над прага на бедността за пенсионерите с доход под 70% от минималната работна заплата. Прозрачно инвестиране на европейски средства в услуги за възрастни хора, с тримесечни отчети на национално ниво за процеса.

Това са основните приоритети в програмата на „Има такъв народ“ в социалния сектор. 

Те бяха представени от координатора на партията Юлия Чортленева по време на срещи с жители на областния град. Именно въпроси, свързани със социалната политика, бяха и най-често поставяните от кърджалийци.

Хората бяха впечатлени от готовността на партията на Слави Трифонов да стартира пенсионна реформа в първите две години с цел намаляване на дефицита, неравенствата в условията на пенсиониране и злоупотребите. В управленската програма е заложено по-добро управление на капиталовия фонд (2, 3, 4 стълб) с цел повишена реална доходност и повече прозрачност на управлението му. 

Юлия Чортленева посочи, че основен приоритет е и актуализация на пенсиите.

„Заявяваме ангажимента си за въвеждане на мерки, които да ограничат демографския срив, чрез осигуряване на здрава семейна среда, финансово подпомагане на отглеждането на деца и по-голяма гъвкавост на труда. Необходим е открит граждански диалог и ефективно обществено обсъждане на стратегически документи и законопроекти, засягащи семействата и децата“, категорични са кандидатите за народни представители от листата на „Има такъв народ“ в Кърджали.

Решаващият глас си ТИ!

ПП”Има такъв народ” №29 в интегралната бюлетина

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/3/21 17:53

    Моите уважения към Слави Трифонов,голям певец е.Но не става за управник политик.Когато има избори за да събере повече гласове за дадена партия, даже и да няма шанс да имат депутат от дадена област в случая в Кърджали издигат се кандидати от региона , в Кърджалийско задължително Мюслюманин като водач на листата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/3/21 07:40

      Вие Слави не го мислете. Ако сте толкова загрижени наистина, знаете с кой номер е в бюлетината :) Колкото до компетентните Ви съвети...едва ли е опрял до тях.

      Изтриване
  2. Анонимен30/3/21 07:57

    Черния отмъстител сега от Слави ли е. Беше ГЕРБ беше Бсп

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/3/21 08:16

    Браво! Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/3/21 09:41

    Успех!Само на вас вярвам!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/3/21 13:31

    За хрантутниците от яслата на герб да си знаете,дори да спечелите някак си на 04.04 ,до края на лятото сте в небитието!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.