„Не омразата трябва да бъде в основата на политиката, напротив в основата трябва да бъде заедността и добруването, за да се развива програмата ни за ускорено икономическо развитие в нашата страна, за да има достойно бъдеще за нашите и деца и внуци в нашата Родина", каза на старта на обиколката си в област Кърджали Мустафа Карадайъ – председател на ДПС и водач на листата на партията в 9-ти Кърджалийски избирателен район.

Централният изборен лъч ще остане три дни в Източните Родопи, а първата предизборна среща се състоя в Черноочене.

Председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер направи пред гостите резюме на изборните срещи в района до този момент. Кметът на Община Черноочене Айдън Осман заяви, че като отговорна политическа партия са поели ангажимент да превърнат района в приятно място за живеене на всички жители.

Той наблегна на това, че за да е силна местната власт в малките населени места и общини, трябва да има и стабилно централно управление.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че в Черноочене живеят едни от най-сплотените хора. „Още през 90-те години Община Борино, където съм роден, и Община Черноочене бяха побратимени. Приемете ме като един от Черноочене“, подчерта лидерът. Политиката на ДПС винаги е била за обединение, заедност и толерантност, подчерта той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/3/21 10:39

    Всички онези социолози, политолози, журналисти и прочее, които са се качили на влака на Борисов, все едно са си купили фабрика на 9 септември. И не усещат, че му се вижда краят. Как ще се премятат после? Поне сеир ще гледаме. Това написа журналистът Иван Бакалов в социалната мрежа.
    Най-атрактивно ще е довчерашните му клакьори като започнат да го клепат. И как водещи в телевизии, харалани, всичколози, ще се правят на независими и обективни.

    Веднъж вече се видя през 2013 г., когато някои медии за кратко обърнаха палачинката. Тогава Бареков, от слагач на Борисов, започна храбро да го напада.

    Това ще е съдбата на сегашните зомби анализатори. Вкупом ще станат барековци, пище още Иван Бакалов в личния си профил във фейсбук.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/21 11:21

    Браво Башкан! Разкажи им играта, ти можеш

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/3/21 12:09

    Много точно го е казал Иван Бакалов, излизаме с номера че най важно е здравето на народа, а вместо да обикаляме болниците и да помагаме, разкарваме докторите да им показваме магистралите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/21 12:19

    Крумовградчани, Гласувайте за заместник кмета ни Абидин Хаджимехмед с бюлетина №9 и преференция №10

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.