Ахмед Доган отправи „кодирано“ послание към своите, поздравявайки ги с две изпълнения на Горан Брегович и оркестъра му. Едното е пълната с енергия песен „Калашников“ от филма „Ъндърграунд“

„Музикално поздравление от г-н Ахмед Доган за НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЕКИП НА ДПС с "кодирано" послание...“, това написа на стената си във Фейсбук председателят Мустафа Карадайъ към музикален клип с продължителност 9:29 минути, с две изпълнения на Горан Брегович и неговия оркестър.

В клипа е включено и изпълнението на „Калашников“ от концерта на известния композитор и музикант от Босна и Херцеговина и неговия „Оркестър за сватби и погребения“ в полския град Познан през 1997 година.

ДПС води активна предизборна кампания. Често в речите си пред избирателите Карадайъ казва за Бойко Борисов: Този държеше автомат по време на Възродителния процес срещу мирни протестиращи!

Най-яростната е битката между ДПС и ГЕРБ в област Шумен, където се стигна до сбиване и рязане на гуми.

24rodopi.com

Оригиналният текст на „Калашников“:

Cigani! Juris!!!

Boom, boom, boom, boom, boom Kana hi naj kutz, kutz ehy ja Boom, boom, boom, boom, boom Kana hi naj kutz, kutz ehy ja Devla Devla Devla, mi dzav te mange an(do) for? Jek bar?

Кalashnikov Kalashnikov Kalashnikov Kalashnikov, kalashnikov!

Eeeee Boom, boom, boom, boom, boom Kana hi naj kutz, kutz ehy ja Boom, boom, boom, boom, boom Kana hi naj kutz, kutz ehy ja Dalakovac, Markovac, Mala Krsna, Lajkovac, Caje, suje, ajde, hopaaaaa

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/3/21 08:10

    Бум, бум, бум, юруш

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/3/21 17:46

      С това ще постигне само едно - още гласове за ГЕРБ.

      Изтриване
  2. Анонимен29/3/21 08:11

    Нещо ми се върти в главата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/3/21 08:30

    Приказки за простия електорат, години наред здрава дружба, сега автомати, му-ха-ха

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/3/21 09:10

      Трябва с нещо да се вдигне електората.Няма го вече партия Дост,боя по джамии и Сидеров
      На миналите избори спасиха България,сега ще направят РЕСТАРТ

      Изтриване
  4. Анонимен29/3/21 08:56

    Кръвта вода не става....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/3/21 09:58

    Пишете за "лудия" от Момчилград, който от години мисли само за личния си интерес! Баста,баста...! И ми пуснете коментара, защото излиза, че го защитавате...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/3/21 10:13

    Така де няма да ги поздрави с Брамс знае си стоката и смисълът е ако не слушат со малко кютек вар

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/3/21 10:30

    Нека се осъзнаят всички избиратели, с наказателен вот от пренебрегнатите местни българомохамедани и алиани. Няма нито един от тези два етноса на избрираеми места и умната на изборите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/3/21 21:17

      Е, да. Гласувайте с ума си.

      Изтриване
  8. Анонимен29/3/21 10:30

    На него му е лесно тинтири минтири 30 години Той с летен и зимен сарай а децата ни в Европа Като има будали така ще е.....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/3/21 11:25

    Много от младежите няма да гласуваме заради бившия депесар Юсенката,а по настоящем гербер,който освен да псува и да се заканва друга дума свястна неможеш да чуеш от него.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/3/21 15:20

    Само ДПС

    ОтговорИзтриване
  11. Кашик от Марица29/3/21 18:00

    Нещо не се връзват нещата, да поздравява болшинството което е виждало Калашников само на снимка, познаването на ттданните и боравенето с АК е изкуство.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/3/21 23:10

      Кашика зле си с материала.Може да сме ж пейци Но поне сме стреляли с АК..Страхотно оръжие и за най обикновени..и човека знае за това.

      Изтриване
  12. Анонимен29/3/21 23:17

    А аз го поздравявам с песента Кукавица

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.