156 народни представители са гласуваха "За" оставката на правителството на Бойко Борисов. Против и въздържали се не бяха отразени в пленарна зала.

Оставката беше внесена на 15 април в деловодството на Народното събрание.

Резултатът предизвика бурни аплодисменти в залата.

Депутатите от ГЕРБ не участваха в гласуването, въпреки че бяха в пленарната зала. Премиерът Бойко Борисов така и не се появи в парламента, въпреки призивите от другите политически сили.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/4/21 12:23

    Кръв им капе от сърцата за Вожда, а той как да дойде като е пъзльо недоклатен

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/4/21 13:18

      Човек с достойнство не е пъзльо ! Да ходи да прави кефа на лумпени и чалгари ?!!! НЕ ! Браво , Бойко !!! Мн . на зле тръгва държавата , ГОЛЯМА КРИЗА СЕ ЗАДАВА, ЗАПОМНЕТЕ ГО !!!

      Изтриване
  2. Анонимен16/4/21 13:08

    Всички калинки сега им пари. То власт и разточителство лесно ли се пуска. А и назначаването на държавни постове е приятно за роднини и приятели. Сега само дето ще стоят в парламента и ще правят сечено,но заплатката си върви. Както е казал бай Ганьо - келепирец да има.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/4/21 17:20

      Това се отнася и за ДПС в Кърджали

      Изтриване
  3. Анонимен16/4/21 13:19

    Детска градина не парламент...

    ОтговорИзтриване
  4. Крадлив СУДЖУУУУК16/4/21 14:38

    Пълна ревизия на крадливото-корумпираното 12-годишното управление на г-н Кюлчев Чекмеджиев с неговите си корумпирани КАЛИНКИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИ..Фискалния резерв е на санитарен минимум,външния дълг на БГ е огромен-38 милиарда евра....нов народен съд за хунтата

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/4/21 16:44

    Джипко Бибитков

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/4/21 21:46

    ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ПАРТИЯ ГРОБ. Те са изкусни ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/4/21 11:39

    borisov, vzemi si hartiena geografska bg karta v rakata s magistralite na gerb, pobedite na gerb i tabeli i si okachi na vrata "da ste zdravi"! vzemi si lentichkite ot otkritite novi obekti v rbg s opisanie na obektite na kartoneni lista. vlizaneto pri kurvite i mutrite izpolzvai s radostna iskrena usmivka, svetovna polojitelna reklama s blagodarnost na gerb i rbg! vsiaka plunka po tebe sabirai, kapka po kapka vir, vir po vir iasovir, da ima za gasene na kurvenskite im pojari prez liatoto! blagodari im nai-lubezno, sardechno, s podchertan pogled, radostna vesela usmivka! tova e tvoiata bezplatna lubov kam bg naroda! borisov e bezplatno v sarceto na bg naroda zavinagi! borisov napravi znak bezplatno sarce s dve race kam bg narod prez kamerite na mediite kam bg patriotite! borisov prigotvi se za vizualen tochen otgovor " blagodaria, bulgari i bulgarki", ako ti izkluchat mikrofona i ako sa s tamponi v ushite! ;-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.