„Арда 1924“ не изневери на традицията и пак победи „Берое“ в мач от елитното ни футболно първенство - 4 от 4 възможни. Герой за „Сините от Кърджали“ стана вратарят Иван Караджов, който пак спаси дузпа, този път в 89-ата минута на мача от 24-тия кръг в Efbet лига, игран на стадиона в парк „Простор“.

Единственият гол падна в 69-ата минута. След центриране на Румен Руменов от фаул над всички в наказателното поле на гостите се извиси Тонислав Йорданов и прати с глава топката в мрежата – 1:0.

Кахърен преди мача бе наставникът на „Арда 1924“ Николай Киров, който не може да разчита на 8 контузени играчи, но след последния съдийски сигнал не спести топлите думи за създадения от него колектив.

Другата новина от мача е, че бизнесменът Румен Гайтански продължава да финансира клуба, за което ръководство, играчи и фенове са му благодарни.

"Ощевчера стана реално влизането ни в първата шестица. Днешната среща беше изключително важна и съм щастлив от днешната победа. Доста дисциплинирана игра от нашия състав. Победата беше трудна. Насъбраха ни се много срещи в сгъстен цикъл, а играят едни и същи играчи. Когато наложиш воля, дори съдбата ти се отблагодарява. Тази победа е удовлетворение за техния труд. Втори мач се случва това с дузпата. Изявата на всеки един е важна за този отбор. В последните два мача тази важна изява е на нашия вратар. Определено колективът в нашата съблекалня е на много високо ниво", отбеляза Николай Киров.

Треньор №1 на България каза още: "Когато има колектив, винаги имаш шанса да победиш. Надявам се контузените да влизат един по един и да помагат на състава. Милен Стоев се включи в днешната среща. Надявам се другите играчи от основата на нашето нападение да се върнат в игра. Влагахме много усилия в Купата и там ковахме победите. Има време да мислим за финала, защото само след няколко дни играем пак за първенство. Най-трудните двубои са срещу отбор, който се бори за своето оцеляване".

На снимките: Тонислав Йорданов е надскочил бранителите на гостите, топката вече лети към тяхната мрежа;

"Г-н Гайтански, заедно творим история! Кърджали ви благодари".

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Мохамед Хабил17/4/21 22:13

    И на север и на юг само арда никой друг

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/4/21 00:06

    Ох, тоя Ал. Георгиев пак ми скъса нервите че няма и кой да го замести ужас некъв...

    ОтговорИзтриване
  3. И на Север и на Юг, само АРДА никой друг!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/4/21 09:14

    Да не си видял съпругата ти да си купуват заедно с Ал.Георгиев нещо в аптеката.тука не е място за лични проблеми.пиши за футбол пробвай да обясниш какво не ти е харесало в мача но мисля че си далече от тази игра.извода е пази жена си и не се навирай там където не ти е място то.надявам се че няма цензура а е демокрация и редактора ще пусне коментара

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/4/21 22:14

      Ти сляп ли си бе при положението на Берое кой изпусна нападателя им кой се беше прибрал към централните защитници,а кой разбирач слаб е за Арда,освен тва положение имаше и още други елементарни грешки които няма да изброявам лошото че ги повтаря всеки път смени си очилата

      Изтриване
    2. Анонимен20/4/21 15:04

      Страшен капацитет сте, не знам Белия за чии е там, да се маха вие ще ги подредите така че ще мачкат наред титани като Барса, Реал, Юве . Изказа и речника са ви толкова ограничени че, си личат Вашите коментари .
      Винаги плювате по някой от момчетата . Само Арда пълна подкрепа на футболисти и ръководство а разбирачите като вас....много ви здраве

      Изтриване
  5. Анонимен18/4/21 22:00

    До.22:13-брат.днес.обиколих.уикенда цяла та княжество България.почти.исторически.до под стара планина..но.такъв край като.Кърджали.родопите.в.цял свят нема,а,и поведението на хората са бамбашка.нека бъдем сплотени единни.и да се радваме на успехите ни.нека.ближните да ни завиждат((

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.