5-ма с потвърдена коронавирусна инфекция са починали през последното денонощие в област Кърджали, съобщават от Регионалната здравна инспекция. Починалите от началото на пандемията са 209.

От средата на март м. г. до днес в 7-те кърджалийски общини под карантина са били 28 100 души. 

В момента броят на изолираните е 1 184.

Както вече 24rodopi.com писа, 34 са новите случаи на COVID-19 в област Кърджали, а общо от март 2020-та до 0:00 часа на 17 април 2021-ва са 4 004.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/21 15:53

    Лекарите и сестрите вече забравиха названията на болестите! Знаят и пишат само КОВИД! Кратко и лесно е, а и много плащат от РЗОК! Като на магистралите на Б.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/4/21 21:19

    Едно време имаше много разбирачи по форумите, коментираха повече от компетентните лица че няма ковид. След като загубиха близък или познат човек се спряха да пишат глупости.Хора пазете се...огънят гори там където падне.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/4/21 21:20

    Не ти е познато чувството да се молиш за въздух може би?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/4/21 01:17

    НА 13-ТИ АПРИЛ ПРЕД ВХОДА НИ СПРЯ ЛИНЕЙКА.ОТ НЕЯ СЛЕЗОХА ДВЕ МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА, ЕДНАТА СЪС СТЕТОСКОПА НА ВРАТА, НАВЯРНО ЛЕКАРКА, НЕ В КОВИД КОСТЮМИ, МАСКИ И РЪКАВИЦИ, облечени бяха в обикновените си лекарски манти. Успокоих се - щом не са облечени като космонавти, значи идват за болен от различна от Ковид незаразна болест....не след дълго чух шум и човешки гласове на нашата площадка, отворих и видях съседката отсреща, която я изнасяьха в безпомощно състояние...на 15 април, прибирайки се от магазина в късния следобед, видях съседката си на некролог, лепнат на входната врата....сърцето ми се сви - толкова ли бързо се умира....същият некролог имаше и на входната им врата...с голяма тъга се приближих да прочета некролога, на който не пишеше "след кратко боледуване"пишеше още, че ще има ПОКЛОНЕНИЕ но на самия гроб, тоест на открито, не в зала, което ме озадачи...знам, че починалите от Ковид са с поклонение на открито, не на закрито...имам познати загубили близък от Ковид и от тях знам, че опелата са на самия гроб, тоест на открито, не в зала...и тогава си спомних как дойдоха облечени лекарката и другото медицинско лице - облечени неподходящо, не като за посещение при заразен с Ковид 19...колко ли зараза разнасят медиците от Спешна помощ, отиващи на адрес неподходящо облечени, щото тия две медички са контактували и с други болни, след заразената и починала само два дена след срещата си с нея...не търсете Спешна помощ за обикновените болести, щото не знаете къде са ходили преди вас без предпазни костюми и маски, ще ви донесат някоя ковидзараза...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.