Да не се губи ценно за България време в пазарлъци за съставяне на кабинет в рамките на новия парламент, а всички да върнат мандатите и да се върви към нови избори през юли. Това коментира пред БНР Илхан Андай от 24rodopi.com.

„Най-логичното нещо, на база изречените думи на основните играчи, е да има час по-скоро нови избори. А нови избори дори тази неделя да има, резултатите  от тези на състоялите се вече, както и броят на участниците в следващия парламент. Справедливо е да приемем 5 април като ден, в който хората са получили така очакваната истинска социология, нещо което не се случи по предизборната кампания, когато избирателите бяха облъчвани с опорки“, каза журналистът в предаването „Нещо повече“ по „Хоризонт“.

„Ние сме в България със странностите и нелогичните неща - виждаме едни ръководители от властта и партиите, но не виждаме едни много зли хора, които сякаш открили хапчето за дълголетие, които са зад кадър, а те виждат само едни 50 милиарда на хоризонта от Европа и някакви 240 пионки“, отбеляза още Андай.

Очаквайте още по темата

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/4/21 20:19

    Абе Илхане ти искаш на власт да дойде КПП ли!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/4/21 20:38

    ima pozivi, prizivi, akcii i nelegalna borba na partizani i iataci v okopi, seniori za dessant s pojari na gari, lokumitivi, fermi, fabriki, atomni centrali, podvodnichari, parashutisti, raketi, kometi, tankove, hvartoleti, s amuleti, vlakuve s megranti za privzemane na fashistkata vlast mutri out deba...sekretno e...kaji samo na drugarki i drugari ot uhtechestvenia fron 7,8 i...pateshkia dance...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/4/21 20:51

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/4/21 20:54

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/4/21 20:56

    Нека първо медията на Илхан Андай да докаже, че е свободна. Да започне да публикува всички коментари на читателите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/4/21 20:58

    Вижте коментарите тук.
    https://rodopi24.blogspot.com/2021/04/Hasan-Azis-.html?m=1

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/4/21 21:03

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/4/21 21:21

    gaz, gaz, gaz...eto na opashka pri sv.petar sa...bum bum bum

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/4/21 22:27

    А къде е Пеефски?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/4/21 22:39

    Защо се увлякох и тръгнах след тебе?
    Защо ли започнах тази игра?
    За мен си сякаш съдбовен жребий
    и трябва да спазвам твои правила!
    Е, стига вече! Край обявявам!
    Играта приключи. Победена съм аз.
    Но след забавата тъжна оставам,
    защото човек, не пионка съм аз.
    Не се сърди,човече- казваш
    и безразлично свиваш рамене.
    Нехайството си най-цинично ми показваш!
    Наранено е само мойто сърце!
    Така е в играта. Един побеждава.
    Така е дори в любовта.
    По-силният горд е и... унижава!
    А трябва честна, достойна игра!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/4/21 23:25

    Da ima novi izbori no za 100 depytata za kakvo sa ni 240

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/4/21 23:26

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/4/21 23:38

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/4/21 23:40

    Ще забравиш всичко това. Отново и отново ще трябва да си спомняш своята истина и винаги, когато я забравиш, да успяваш да намериш пътя към нея.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/4/21 23:59

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  16. Чепиков7/4/21 00:13

    ГЕРБ може да не се яви при президента при връчването на мандат за съставяне на правителство. По този начин процедурата, целяща съставяне на ново правителство, ще попадне в задънена улица.
    Оказва се, че подобен казус не е разгледан като вариант в Конституцията,тъй като се разчита на добросъвестност и отговорност от страна на политическите партии. При подобна ситуация държавния глава няма полезен ход, освен да се обърне към Конституционния съд/ знаем какви и кои са там/ и да чака решението му,а това на практика ще коства още време, през което настоящият кабинет начело с Бойко Борисов ще продължи да действа.Не е изключено ГЕРБ да поиска и касиране на изборите заради „съществени изборни нарушения“. При такъв вариант също ще се чака решение на съда.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен7/4/21 07:18

    За вас не знам, но аз помня култа към селянина.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен7/4/21 07:39

    Много хора не излязоха да гласуват или не си дадоха гласа на партиите, които бяха извън парламента.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/21 20:52

      kolko broiki tochno sa, kakvo e realnoto fuktichesko arabsko chislo spored statisticheskia bg fukinstitut? koi medii i jurnaglizti sa angajirani s prouchvane, anaglizi na tova dostaaa baya baya aha aha chislo?

      Изтриване
    2. Анонимен7/4/21 20:55

      e, kak predi niakolko petiletki imahte pravo da blusuvate samo za edna (1) bir partia, partiata na kornelia ninova i kakvo izbirahte vse s nad 95 procenta?! ;-))))....da...velislava dareva....;-)))

      Изтриване
  19. Анонимен7/4/21 07:40

    Членовете и симпатизантите на партия Дост не припознаха нито една партия и поради това 70-80% не излезнаха да гласуват.Очаквайте скоро новата Формация

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен7/4/21 08:57

    Правилно си казал Илхане.Но нали АД ги чака тези милиарди за да ги разпредели.Греша ли?Или младите объркаха плановете?Млади хора, ново поколение-не искат да живеят по старите правила,положени още по времето на ТЖ.Според мен след няколко месеца ИТН най-вероятно ще са първа политическа сила,което ще вдъхне надежда за по-добро бъдеще.
    Без цензура моля!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен7/4/21 09:07

    Стана интересно.Кое ще предприемат: да спасяват собствените си кариери,като направят коалиция /герб+бсп+дпс/ или ще помогнат на гражданите като отиват на нови избори

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен7/4/21 09:43

    точно така е. социолозите надуваха надуваха, че Слави е четвърта сила, а ДПС расте и твърдо е трета. Ако днес има избори поне още 500 000 ще отидат да гласуват. Слави ще е първа сила, а в парламента ще влезе и седма партия, партията на Васил Божков - Черепа. За нещо същите тези социолози в петък даваха 0%. И поне 30 000, които симпатизират на Божков не отидоха да гласуват. Поне още 300 000 за Слави също не гласуваха, защото социолозите казваха, че партията потъва. Един с папийонка пък сееше зараза, че Слави ще влезе ама с десетина депутати.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен7/4/21 15:40

    Някой разпределяше порциите...

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен7/4/21 17:32

    Значи като видяха че ДПС губи доверието си почват да говорят друго,младите не вярват на ДПС и престанете да влачите едни и същи приказки плочата се развали

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.