Страхотно шоу на тема "Здравословно хранене и здравословен начин на живот" направи актрисата Илиана Балийска на сцената в двора на СУ "Петко Рачов Славейков" пред учениците от начален етап на училището за шампиони. Гостуването й в Кърджали бе съчетано и с традиционната за работата й Талантиада, в която да се изявят способните в актьорско майсторство, музика и танци деца.

Илиана Балийска започна шоуто си с връчване на специален медал на директора Милко Багдасаров като награда за неговите усилия за изграждането на талантите в училището и начина, по който дава възможност за изява на всяко дете, подкрепяйки неговите силни страни. Тя благодари за гостоприемството на училището за шампиони и не скри възхищението си.


86 малчугани се включиха в дискусията за здравословния начин на живот със своите стихотворения, песни, гатанки, интересни истории и дарования. Малките таланти разказаха как се хранят здравословно, хапват много плодове и зеленчуци, спортуват и излизат често сред природата, играят аеробика и танцуват. Малка пианистка и малка цигуларка зарадваха присъстващите с произведения на класическата музика. Защото добрата музика е здравословна храна за душата, обогатява и прави живота по-хубав.

Най-добрите и подготвени деца получиха талони за участие в конкурса Мини Мис и Мини Мистър в София на 29 май.

Гостенката изнесе и кратък концерт със свои авторски песни, една от които бе посветена на учителите и с нея поздрави целия педагогически колектив на най-голямото училище "Петко Рачов Славейков".

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.