„Росенец“ повече няма да бъде закачан. Целият летен преврат, започващ с „Росенец“ от Христо Иванов, е добре координирано общо действие на „Да, България“ с ДПС“, заяви днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Премиерът Борисов може би има някакви аргументи за подобно твърдение. Нека ги предостави. Защото аз твърдя, че на „Росенец“ Борисов и Доган в тандем опитаха да предизвикат сблъсък между българи и турци, който после да развяват. Е, не им се получи", написа в отговор във фейсбук депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев.

"Вместо да се сбием пяхме заедно химна, а Борисов като му се провали плана прегря телефона на Христо от звънене. Наблюдаваме жалко поведение и безславен край на Борисов", добавя Мирчев, който бе един от най-активните политици през лятото, а и през есента на 2020-та.

Припомняме, че на 11 юли м. г. близо 5 000 активисти на ДПС, предимно младежи, пристигнаха в парк „Росенец“ с готовност да се включат в акцията „масово плажуване“ в подкрепа на почетния председател на партията Ахмед Доган. За съботния ден, по инициатива на председателя на „Демократична България“ Христо Иванов, към брега на парк „Росенец“ с лодки тръгнаха активисти и симпатизанти на партията. Най-голямо бе присъствието пред лятната резиденция на Ахмед Доган на активистите от Кърджалийско, над 500 души.

В 12.00 часа се стигна до сблъсъци между протестиращи и полиция, когато хората на Христо Иванов се опитаха да стигнат до плажа, разкъсвайки живата полицейска верига.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/4/21 19:49

    Овцете пазят.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/4/21 19:59

    Колкото повече замирисва на служебен кабинет на Радев, Борисов толкова повече откача и бръщолеви всякакви глупости. Борисоff, ще ядосаш сараите и Кой ще свали намордника на Гешев, тогава в ще бягаш в Дубай, та право в ръцете на Черепа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/4/21 20:42

    Boyko Boykooo, zashto si tolkova zalik.
    Vseki razbira che ne iskash da se razdelish ot milyardite.Nedey plaka tolkova bre, badi maz.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/4/21 21:01

    Този е болен.Трябва да се лекува.Спешно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/4/21 23:41

    Борисов, всички видяха как медиите на Шиши те защитаваха и продължават да те защитават. Всъщност без тази защита ти отдавна щеше да копаш картофи на село. Другото е демагогия. Не забравяй, че повечето българи са с по-високо IQ от тебе, или иначе казано "Кого лъжеш ти бе, ей..?!"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/4/21 07:56

    герб+дпс+итн+бсп+дб+изправи се бг=?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/4/21 11:35

    Простите, освен да всяват напрежение и трупат дивиденти и после да си преразпределят, за друго не стават.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.