Бойко Борисов избра да бъде още малко министър-председател, излъчен от 44-ото Народно събрание, вместо да се разгърне на терена на 45-ия парламент като депутат и шеф на групата на ГЕРБ. Някаква тактика ще да е, а не страх!

Емоцията на сърдитото дете скоро ще напусне тялото борисово и той ще започне да мисли и действа по-мъдро и да говори по-малко. Да мълчи и да се възползва от грешките на другите. От това само би спечелил, дори новите избори да се през юли!

Проблемът на Бойко Борисов е, че около него е бъкано с клакьори и всичките му проблеми и това, което го сполетя след изборите – обречен на изолация, се дължи на огромния дефицит на много знаещи и много можещи във всяка сфера на живота и политиката. За дефицита около Борисов сме писали и друг път. Сега може би е редно да добавим: Лидерът на политическа сила №1 трябва да потърси помощ извън страната – и за диалога с обществото, и за стратегията за „окопната война“, с която може да бъде готов за успехи много скоро (Експерти има там, у нас са сметкаджии!). Хем на президентските избори наесен, хем на „поправителния“ за нов парламент.

Борисов влезе с бум и трясък в политиката не защото беше съзидател, а защото умно се възползваше от грешките на другите. Примерно, едва ли е забравил онези предизборни думи Ахмед Доган за порциите и кой ги раздава, след която кампания в българският избирател сбъдна американската мечта на Бойко Борисов.

 

Каквото и да прави Борисов, в никакъв случай не бива да се отдръпва, за да стане Доганът на ГЕРБ. Неприложимо е в ГЕРБ! Несравнимо е с ДПС.

Докато Доган е жив и здрав (Аллах здраве и дълъг живот да му дава!) ще има ДПС. Опитът „Бойко Борисов – почетен председател на ГЕРБ“ ще бъде катастрофален за партията.

Нерде Осман, нерде Огнян - огромна е разликата!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/4/21 10:31

    Много величаете Сопола бре. На Боко какво му е? Що не го щете? И той е същий агент от ДС.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/21 13:20

      Се га чистка трябва. Ама сериозна. Както герп навремето уволняваше, сега те трябва да се махат!

      Изтриване
  2. Анонимен9/4/21 10:32

    Че той винаги е бил Догана на ГЕРБ сега даже може и президент и чак след това може от къщата в Банкя да реди листи

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/4/21 10:42

    ХОРА СЪЖАЛЕТЕ БОЙКО БЕДНЯКА ДАЙТЕ МУ ВЪЗМОЖНОСТ ОЩЕ МАЛКО ДА КРАДЕ ОТ МИЛИАРДИТЕ НА ЕС И ДА СЕ ПОВОЗИ В ДЖИПА,ЧЕ ЧОВЕКА НЯМА ПАРИ ДА СИ КУПИ ЛИЧЕН АВТОМОБИЛ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/21 10:46

      не бе дайте възможност на новите гладните и те да хапнат да краднат и те да се наядат

      Изтриване
  4. Анонимен9/4/21 11:06

    Точно в Десятката е коментара. Турците ги е страх от Доганът, докато актива на ГЕРБ ще се разбяга ако начело е Томислав Дончев да речем.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/21 11:11

      Томислав е Голям бе него чакаме .. ................няма бягане

      Изтриване
    2. Анонимен9/4/21 11:47

      А защо ти е страх турците?

      Изтриване
  5. Анонимен9/4/21 11:29

    Как може да го сравнявате с Доган.Доган притежава сараи(летни и зимни),хотели,пристанище,тецове,вецове, студени резерви за десетки милиони,яхти и пр....Тоя притежава един стар джип и едно чекмедже...Бедна работа...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/4/21 11:43

    Коментари които трябва де се правят тук ,са незабавно да се върне заграбеното от тази шайка ,и народа да започне по хубав живот

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/4/21 11:46

    Истината е, че тази Тиква е просто страхливец. Знае, че ще го разкъсат в парламента и затова избяга в зайчарника, а онези пумпали, дето ги дава на концесия, да му вардят оср.ния задник

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/21 11:49

      Sedq tuka i se pitam ti prost li si na tup li se pravish kak moje chovek bez IMUNITET da e strahlivec ne triabva li da e obratnoto i pak si se chudia nakude otiva tazi durjava s takiva hora ostanali kato teb

      Изтриване
    2. Анонимен9/4/21 12:09

      Шматарок, Бойко не може да е премиер и депутат в едно и също време. Той премиер може да стане отново без да е депутат. Има си закон. И не бъди толкова уверен в това, което казва Борисов. Не му трябва имунитет, той си има цял главен прокурор на държавата.

      Изтриване
    3. Анонимен9/4/21 13:19

      Ми да. Като е голям мъж, защо не се отказа от имунитета преди 4 години. А едва сега един ден преди да свърши мандата. И някои му вярват. Мандатът му е свършил и да се откаже и да не се, все тая. Бита карта.

      Изтриване
  8. Анонимен9/4/21 11:58

    Защо в изборната секция, оная жена с превръзка на ръката не даде да говори Почетния председател Ахмед Доган?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/4/21 12:00

    Бг се управлява от Развигор.Бойко и Доган също са пионки

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/4/21 12:34

    Възход и падение на главния Толуп, от суджуци до европейски фондове и обратно

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/4/21 12:40

    Гъзолизците си лаяат по форумите,керванът си върви.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/4/21 13:16

    Да,вярно е 11.46,той много добре знае,че ще го побъркат от въпроси и критики в парламента,ще му търсят сметка и отговори за много неща и затова бяга !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/4/21 13:32

    Мишките първи напускат потъващия кораб

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/4/21 13:50

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/4/21 14:29

    Бойко си е Бойко истински държавник Не се крий като другите като мишки

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/4/21 14:30

    Брей Къде е Мишока Слави

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/4/21 14:30

    Много се изплаши

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/4/21 14:31

    Много се изплаши чалгар Слави

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/4/21 15:22

    Вече се прехвърля в партията на Слави от Герб взех каквото можах тоест вече няма келепир при Бойко.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/4/21 20:03

    Ако Каскета не беше Глав Прокурор, дали пак щеше да се прави на тежкарче...

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен10/4/21 11:51

    borisov, bg darjaven slujitel e nujno da e samo pozitiven energichen lubezen chovek profesionalist, koito barso, tochno i iasno deistva za bg publichen interes. edna negativna, omrazna ili zlobna dumichka samo ili lipsa na usmivka kam bg naroda i e out zavinagi ot listata na bg darjavni slujiteli.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.