Максим Колев Генчев печели петия депутатски мандат в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район, потвърдиха новината на 24
rodopi.com от Централната избирателна комисия.

Както писахме преди дни, шансове за мандата имаха ДПС, БСП, и „Има такъв народ“, но методиката „Хеър-Ниймайер“ го „подари“ на водача на листата на „Изправи се! Мутри вън“, който спечели 778 гласа или 1.10% от вота в региона.

Освен Генчев, в парламента от Кърджали влизат Мустафа Карадайъ, Мукаддес Налбант, Байрам Байрам и Цвета Караянчева.

Припомняме, че по време на предизборната кампания режисьорът Максим генчев обеща да изгради в Кърджали киноцентър и обеща тук да се снимат исторически филми.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/4/21 10:45

    Киноцентър ни е най нужно към момента!!! Смешник!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/21 12:07

      Защо да е смешник.Имаме толкова хубава природа и местности, където могат да се снимат филми.И тогава ще има работа за хората.

      Изтриване
  2. Анонимен9/4/21 10:50

    Ташак избирателен закон, ташак резултат = 5 мандат

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/21 13:28

      Тулупите са в потрес! Народът им заби големия шамар!

      Изтриване
    2. Анонимен9/4/21 13:29

      Агентската партия започна да потъва. Внимавайте!

      Изтриване
  3. Анонимен9/4/21 10:52

    на първо място човек от София, на второ място жена от Пазарджик. Листата дори 50 гласа не изкара. 700 гласуваха за Мая Манолова и протестите. И пак е нещо, защото и 7 не дойдоха на протестите в Кърджали.Браво

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/21 19:15

      На второ място е жена отКърджали,омъжена в Пазарджик ,наясно с проблемите на Кърджали, за разлика от гореспоменатия !

      Изтриване
  4. Анонимен9/4/21 12:17

    Честито и успех,по добър вариант от Симов...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/21 12:48

      има да мечтае за нивото но Симов. Нито политически е грамотен, нито знае какво искат кърджалийци. Вярно, че няаше кърджалийски екип на Мая Манолова, но и децата знаят, че най-важното е обходният път. А този щял да прави киноцентър. Като направи той киноцентър, аз ще построя фабрика за швепс.

      Изтриване
  5. Анонимен9/4/21 12:24

    Аз мога да ви обещая това, което и Байдън не може да изпълни! Може ли всички да започнем работа в този "киноцентър", моля? Барабар с мъжете и децата?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/4/21 14:08

    taia niama da stane. ste ima bum bum bum...offshorni komunisticheski spyonski kurvi out ot deputatskite listi i prezidentstvoto! zapochvat masovi protesti! saprotivitilno nationalno dvijenie "kurvi out" s vsichki zakonni i nepriznati sredstva startira. s plakati na kurvite!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/4/21 14:43

    В Кърджали има най-много "звезди".Всички безтуй живеят в някакъв собствен филм.Всеки е сложил розовите очила-перфектни пътища,градът е озарен в светлина,чисти и подредени улици,бизнесът е в своя апогей,хората не мизерстват,градът с най успешния кмет.. Фантастика

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/4/21 15:30

    Ah be sayin vatanadishim en onemli konu bumu.Boyle seye oy verilir mi.Kac kishi sinemaya ilgi gosteriyor.Evet buna da ihtiyac var,ama saglik ve sotsiyal konular, devlet destegi bizim bolgelere daha ileride olmasi gerekiyor.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/4/21 16:46

    Бен истерсъм порнозвезда гиби

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/4/21 19:20

    Браво за победата Макси, да си жив и здрав вярвай в себе си и само напред, Кърджали е с теб бори се за нас.Не обръщай внимание на низшите духом върви напред и пак ще кажа бори се нас.Заедно можем да постигнем много.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/4/21 19:50

    Хахахахаха...да върне кино Орфей...да изгони търгашите от там

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.