Дали ще има правителство с мандата на "Има такъв народ" с министър председател Станислав Трифонов зависи от:

1. Лекарите;

2. Самия Слави;

3. Ахмед Доган;

4. Корнелия Нинова;

5. Лидерите на „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън“;

6. Проучване на обществените нагласи към момента, но задължително от чужда социологическа агенция.

Ако няма задължения и проучването е отчело висок рейтинг, едва тогава Слави Трифонов ще направи това, което са поискали избирателите на „Има такъв народ“ на 4 април: Правителство – да, но в никакъв случай в сделка с ГЕРБ, БСП и ДПС (А без партиите на статуквото Слави може да разчита само на 92 гласа, които са крайно недостатъчни)Т. е., да върне проучвателния мандат на президента Румен Радев.

Или ще има служебен кабинет на държавния глава и предсрочни парламентарни в средата на юли или правителство на „121-92=А ти какво ще ми дадеш за подкрепата!?“

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/4/21 09:23

    Браво на редакцията,
    Някои хора виждат това, но умишлено насъскват за да имат кефлийско настроение:
    "Айде сега да видим, вие какво ще направите?"

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/4/21 10:20

    А ЗАЩО ОТ ЛЕКАРИТЕ?
    СЛАВИ ОЩЕ ЛИ Е В КАРАНТИНА?
    НЕ ГО ВИДЯХМЕ НА 04.04. СЛЕД ИЗБОРИТЕ. НЯМА ГО И СЕГА НА 22.04. КАРАНТИНАТА Е 14 ДНИ.
    ДА НЕ БИ ДА Е ИНТУБИРАН В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ В ИНТЕНЗИВНОТО?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/4/21 10:25

    Много е просто- нови избори през юли, мнозинство за несистемните партии и тогава мераците за :" А какво ще ми дадеш?" ще станат на "Къде да си го завреш!". А на гербаджиите сметка до дупка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/4/21 22:35

      Хаха свали си розвите очила на следващите избори въобще няма да ви има мнозинство на крив макарон особено с тези излагания в парламента всеки ден губят точки и се излагат жалка работа

      Изтриване
  4. Анонимен22/4/21 10:43

    Toia praliuo i toi kade e tragnal

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/4/21 11:18

    ashkool sun na bg daskaliata! proizvejdat eftinko gratis robi za profesionalnite eksperti kolonizatori infestitori v eu! ;-) cok gizel, mashellachen! danke, danke alle mania!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/4/21 11:23

      Вярно е, личи си по писането ти! Не си научил нито български, нито турски, за немски даже не говорим! Отивай да работиш робе!

      Изтриване
    2. Анонимен24/4/21 10:05

      hahaha...kurajlia boliarin ot ovcha kupel ili ot oboriste li si? ili garmian zaek? ;)

      Изтриване
  6. Анонимен22/4/21 11:32

    Вярно че зависи от психолозите които ще кажат дали Слави е добре с психиката след неочаквано многото гласове за неговата партия които и той самия не очаквал. Неговия проблем е като това да срещнеш много красива жена и да се чудиш да правиш ли любов с тая красавица или само да я гледаш и да се вайкаш. Народната поговорка гласи, че кучето с гледане кадапин не е станал или другата ппгпворка:Ако те е страх от мечки недей ходи в гората. Тая работа да правиш политика не е като това да правиш шоу.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/4/21 11:40

    zuek kak si, kak sa decata?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/4/21 13:15

    Слави е в сараите от 4 април и мъдрят какво да роди планината.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/4/21 13:53

    bravo dps bsp bkp daskaliata, proizvejdat nai-eftinkata choveshka stoka za rabota v eu...;-)))...s nai-eftinite zdravni zastrahovki! aferim, mashaallah!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.