След кмета на Кърджали Хасан Азис, който е и зам.-председател на ДПС, областният лидер на партията Ресми Мурад също се отказа от спечеления депутатски мандат. Вчера той е имал разговори в централата на партията, научи 24rodopi.com.

Така в парламента от 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район влизат председателят Мустафа Карадайъ, Мукаддес Налбант и Байрам Байрам от ДПС, пореден мандат печели и Цвета Караянчева от ГЕРБ. Както вече 24rodopi.com писа, ЦИК ще обяви петото име от Кърджали в понеделник, но 99.99% това ще бъде Максим Генчев от „Изправи се! Мутри вън“.

На снимката: Мустафа Карадайъ и Ресми Мурад - и двамата спечелиха депутатски мандата, но областният лидер го подари на следващия в партийния списък

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/4/21 08:52

    Хасан и Ресми можеха да си ходят в София. Нямаше да ни липсват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/21 17:40

      Да не са луди ,след един месец нови избори и тогава

      Изтриване
  2. Анонимен7/4/21 08:58

    артюги само байрямовци ли ще вкарвате др избори да не станат 30000 гласа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/4/21 09:02

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/4/21 09:02

    P İ O N K İ v dps!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/4/21 09:03

    Resmi bu senin son sansindi.Ama malesef sana bali olmadini, hepimiz biliyoruz.Ne derlerse onu yapıyorsunuz-partının ısmı hak ve ozgurlu- ama nerede o

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/4/21 09:04

    Браво на Байрям имал е здрави хора зад себе си.Бутна Ресмито

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/21 10:40

      Имаш вуйчо владика-ставаш поп...

      Изтриване
  7. Анонимен7/4/21 09:27

    В ДПС мислех,че Почетния председател командва парада.Май и той е маша на някои.В Изборната секция имаше една госпожа с бинтована ръка,която не му даваше да говори.Това какво означава,можели някой ДПС ар да ми го обясни?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/4/21 09:34

    Можеше да си отива в София и на негово място да идва Бахри Юмер.Бахрито сам щеше да изкара над 50хиляди

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/4/21 09:35

    Политика, днес Байрам, утре пак Боян.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/4/21 09:35

    Байрам заслужава най-много , истински Депесар, който помага на хората в нужда!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/21 11:05

      С какво лично на теб ти е помогнал?

      Изтриване
  11. Анонимен7/4/21 09:52

    Браво на Кърджалийската организация. Изпълни докрай предварително заложеният си план. Вече тотално съсипаха партията в региона. С тази листа и с мераците си приключи един цикъл, но в отрицателен аспект. Хасан се бил отказал, Ресми също. Не, те не се отказаха. Те помогнаха да си внедрят слабаците в листата и да ги изпратят там у Софията. Хайде да ни е честито. Пак ще се срещнем. Идат и местни избори. Тези Парламентарни избори бяха огледало за предстоящите местни избори. Не се радвайте, че са далеч...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/21 13:48

      Много правилно! Има да чакат на другите избори!

      Изтриване
  12. Анонимен7/4/21 10:41

    Следващият път и толкова гласове няма да получите. Идиотът Байрам да се радва за последно. Заради ей такива като него много гласове загубихте и ще продължавате да губите. Не давате възможност на знаещите и можещите младежи, а на тези които се подмазват, черпят с кебапчета и кюфтета(преди няколко дена до 12 блок пак ядяха и пиеха като не видели).

    ОтговорИзтриване
  13. С РОДИЛНИ МЪКИ ДА ИЗКАРАШ 3 ОТ 5 И ТО В БАСТИОНА НА ПАРТИЯТА СИ Е НАПРАВО СРАМНА ЗАГУБА.ТЕНДЕНЦИЯТА Е ВСЕ ПО НАДОЛУ,ЯВНО ХОРАТА УЗРЯВАТ ,ЧЕ СА МАМЕНИ И СА ВДИГНАЛИ ЖЪЛТ КАРТОН НА ДПС.СЛЕДВАЩИЯ Е ЧЕРВЕН.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/4/21 12:13

    Скоро ще има нови избори няма да е за дълго

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/4/21 12:24

    Аз съм от симпатизантите на ДПС и от години гласувам само за ДПС. Подкрепям идеалите и ценостите на ДПС. Но сега се питам, дали и от страна на ръководството на партията подкрепят това. Тази година в листите на ДПС имаше хора, които не заслужават да станат народни представители. Тези хора едвам говорят български и са опорочени. Подвизават се в Кърджали със звучните изрази като "Знаете ли, кой съм АЗ". От тук следва основния въпрос, ако знаех, че личности като г-н Байрам, ще станат народни представители, бих ли гласувал на тези избори за ДПС. Отговора е категорично НЕ. Считам, това поведение, за недопустимо, с моя глас да влизат хора, които не заслужават да бъдат депутати. Ако ме попитате на следващите избори, дали бих гласувал за ДПС, отговора ще ми е едва ли.
    Освен това господата от София, дали си дават сметка, какво би станал, ако се отиде до предсрочни парламентарни избори, дали хоратата биха гласували повторно за ДПС и/или г-н Байрам?

    П.С. С молба към администратора да публикува моя коментар. Медиите трябва да са връзката на народа с управляващите, а не да крият недоволство на народа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/21 13:42

      Аз пък точно заради Байрам гласувах,и много мои познати също заради Байрам гласуваха , нещо да допълниш г-н Трол!!!

      Изтриване
    2. Анонимен7/4/21 15:23

      Уважавам избора Ви, всеки има право да гласува за когото си иска, заради това има и преференциален вот. Към Вас имам един въпрос. Според Вас, ако на второ място след г-н Карадайъ беше поставен г-н Байрам, дали ДПС би получил гласовете, които получи сега? Вторият ми въпрос към Вас е, колко пъти г-н Байрам ще вземе думата от трибуната в НС, какво ще каже и как ще се изрази, когато вземе думата и в колко извън парламентарни дебата ще участва? Като си отговориш на тези въпроси, сам на себе си честно, ще разбереш и защо нормалните хора протестират.

      Изтриване
  16. Анонимен7/4/21 13:21

    Бе няма такъв филм, отивате в парламента, в противен случай това се нарича подмяна на вота!Не ви ли е срам, взехте ни съвсем за овце? Гласувах за ДПС, за да влязат Азис и Мурад в парламента, а не за Байрам и Налбант. На другите избори ще видите гласове на Кукувден, щом правите така.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/21 13:50

      Това нали беше ясно от самото начало! Защо се подвеждате?

      Изтриване
  17. Анонимен7/4/21 14:04

    Един наистина заслужил депесар!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен7/4/21 15:13

    Надявам се да има нови избори. Тука с пълна сила важи максимата "гласуваш за едни ---- получаваш други "". Този път ще се борят без моят глас , най вероятно има много други дето мислят като мен

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен7/4/21 20:31

    izmamnici, mafiozi...na kakvi hubavi cherveni svetofari otivat v sofia...mnogo mi e got, dosta mi e kefliisko daje! ;-)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.