Никой от хората на Слави Трифонов не е потърсил за сериозни разговори ръководството на БСП, признават депутати от левицата. Гласовете на БСП в подкрепа на предложенията на протестърските партииlв парламента засега са подарък.

Нямало преговори и между „Има такъв народ“ и ДПС, казват депутати от Движението. Но уточняват, че говорят за партийната центарала. За „Сарая“ не знаели. По-точното е: „Не им влиза в работата, нямат право да знаят още“. Демек, и депесарските гласове са армаган.

 

В едно имение на българин в швейцарския кантон Цуг били по-наясно от 45-ото Народно събрание какво ще се случи в следващите дни относно съставянето на правителство.

Това пък става ясно от дописки в медия, зад която стоят много информирани хора от службите.

В Цуг е имало сбирка миналия уикенд. Събрали се влиятелни българи. Бе, направо да си го кажем – „биг босовете на капитала“ у нас. „Темата: Каква я свършихме в предизборната кампания, какво предстои сега?“.

Хората от сбирката не се интересуват много-много коя е партията, кой е лидера, които са 240-те депутати. За тях те са функция на парите.

 

Какво казват още ченгетата?

Че П. вече няма да е премиер в сянка. Такъв се гласял да става Д. Важният софийски адрес пък вече не е хотел с 6-буквено име, а заведение с първа буква Е.

На снимката: Цуг. Снимка - aboutswiss

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/21 09:09

    Нищо не разбрах. Много неизвестни. Като нощ в тъмна мъгла

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/4/21 09:49

    КУМЕЦА КАКТО ВИНАГИ Е МНОГО ИНФОРМИРАН

    ОтговорИзтриване
  3. зафер ертюрк17/4/21 10:11

    В сарая на хидроинжинера.
    Проблема с чорбата е решен.
    Сега караницата е за порциите с мръвка.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/4/21 10:44

    итн да не излезе новия формат на дпс като атака

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/4/21 10:57

    Какви сбирки, къде и кога е имало и какви ще има не знам, но съм убедена, че са уточнени позициите на всички нива в държавата, които в близък план ще трябва да бъдат освободени от калинките. Нещо повече това вече се случва, като от вчера /петък/ е аут директорът на Инспекцията по храната на труда в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/4/21 12:08

    Най-добрият алпинист сред поетите и най-добрият поет сред алпинистите – така мнозина определят Людмил Янков, оставил ни скромно, но безценно поетично наследство. Той пише така, както живее – ярко и смело.
    На приятеля си Христо Проданов – първият българин, стъпил на Еверест, Людмата посвещава стихотворение, което озаглавява „Мечта“:
    Когато ние ще сме прах –
    отдавна, някъде във времето…
    Когато отдавна ще сме разтворили
    телата в земята
    и духовете си в космоса…
    Кога докрай ще сме изтлели –
    отдавна, заедно с изгревите
    и залезите в дните си…
    Когато ще е спомен споменът, отдавна…
    Някой отчаян поет пак ще те открие
    как търсиш със ръцете си звездите,
    смъртта заблудил с ледена магия…
    Ще те намери някъде в безкрая,
    спрял крачките на бягащото време…
    Човек-искра, слял се в едно с мечтата.
    Когато ще сме прах, отдавна, някъде във времето…

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/4/21 21:45

    Не си много смел за да пишеш името на шиши!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/4/21 11:15

    selo general geshevo kakvo redi? ;)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.