В последните дни на своето управление правителството на Бойко Борисов ударно назначава и преназначава директори на драматични и оперни театри. Това алармира председателят на БСП Корнелия Нинова.

Броени дни преди края на управлението на Борисов са насрочени конкурси и са назначени и преназначени директорите на драматичните и оперни театри в Смолян, Кърджали, Хасково, Силистра, Пазарджик, Велико Търново, Плевен и Стара Загора, твърдят от БСП.

Назначени и преназначени са директорите на Националния музей "Земята и хората", както и на Културния ни център в Москва, директори и главни специалисти в дирекция "Културно наследство", в Инспектората за опазване на културното наследство и др., пише агенция Кросс.

Някои от конкурсите не са се състояли повече от година, а сега се провеждат за броени дни,  подчертават от БСП.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Крадлив СУДЖУУУУК23/4/21 17:06

    Всичкииииии крадливи-корумпирани
    КАЛИНКИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИ Вън Вън Вън и в местната власт е пълно от Токсичната партия и насаждат злоба и омраза сред стадото

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/4/21 18:57

    Всички държавни служители от Август 2009г. насам трябва да бъдат уволнени без значение дали да пред пенсия или не. Час по сроро трябва да се предложи герберите да се премахнат от държавните рабтни места. Време е да работят 6 дена по 10 часа в шивашките цехове, както много хора правеха дълго време!!! Всичко се връща!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/4/21 19:11

    ina4i na izborite 6te e e AYT bez dirjavnite slujiteli

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/4/21 19:35

    Kalinka,sudsusi,mutri bojii izcadiya diva vi oraya. Lokomotiva I dragonite kim zatvora.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/4/21 22:17

    Много ви се иска.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/4/21 22:27

    бойкоо ела да видиш в горското какво става една гладна гугутка от гугутка какво прави!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/4/21 22:33

    Ей, няма отърваване от тези ГРОБаджии.
    Браво на новите партии в парламента!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/4/21 22:34

    Кърджалийският директор на театъра е с подкрепата на ДПС, а не на ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/4/21 08:03

    Те това го умеят, не сме забравили как се назначиха в страната за един ден 100 училищни директори верни на герб миналата пролет и как всичките 100 издържали конкурса бяха само гербаджии. Ама всичко се пише на сметката.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/4/21 11:09

    spyonskite teroristi kurvi strifonov, rradev, dradeva, kninova, mmanolova, eioncheva, iiotova, tdoncheva, mkadarai, iconev, hivanov, nso out!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/4/21 19:38

    Много скоро ще стане ясна схемата на ГЕРБ за конкурсите! Карталите от Веселчане- кадровиците в горското и всички картинки и гербаджии вън! Почти всички горски в комисии по населени места от листата на ГЕРБ! С лични коли горските от Бенковски и горски от другите райони, возиха като таксита по време на изборите и сега реват,Че са ги принуждавали!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/4/21 09:40

    картала шофьора е уреждача основен доносник както на него му отървава и основния търговец продава дърва

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.