Важно място за обслужване на туристите и гостите  в Община Ардино заемат туристическите символи и знаци, които дават информация за природните, историческите и културните забележителности. В тази връзка кметът на общината инж. Изет Шабан възложи изработването на монументален знак на входа на курортен туристически комплекс „Белите брези“, който съдържа емблемата на общината и надпис „Добре дошли“, символизиращ гостоприемството на български, английски и турски език.

Монтирането на надписа и логото на община Ардино върху камък е по идея на кмета на общината инж. Изет Шабан.

Гюнер Шюкри, Ардино

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/21 10:38

    Ще се види дали е ташаклия като Бахри Юмер.Дали ще видим на табелата на Ардино същото?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/4/21 11:01

    Добре дошли в 10-та изложба с творби на художника Шабано.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/4/21 11:23

    и това според вас новина ли е ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/4/21 14:25

    Фамозно! А след табелата? Аре стига Гюнере си правил безсмислени реклами на безсмислени идеи...поредните лапачи.. Един сериозен инвеститор няма на територията на община Ардино в последните 25 години, сиреч, откакто партията Баща и фасонджиите се правят на големите авторитети и политици.. Язък.. И малкото млади хора ще се махнат, та да рахаттясате..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/4/21 14:39

    Da vzemat malko da go oblagorodiat mn e zapadnalo s tabeli nenstava

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/4/21 17:44

    Как може на турски как беее ще се самозапаля в центъра на Кърджалиии

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/4/21 17:46

    Как така на турски как можеее ще се самозапаля в центърааа

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/4/21 20:33

    Щото пък стотици турскоговорящи са се стекли да ходят на Белите брези. Там никой не стъпва.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/4/21 21:32

    ako ima dobar gostopriemen service v hotela i vkusna mestna hrana ot mestnite gradini v restoranta, ako ima pateki na zdraveto, ako ima karta na turisticheskite pateki i kade kakvo interesno mogat turistite da razgledat, za kolko minuti ca stignat, otkade da si kupiat bilkov chai, tabeli za parking na kone, velosipedi i autos, divi plodove, mestni sladkishi, mestni napitki, darveni igrachki za deca i vazrastni, na nabludavat divi ptichki i jivotni, krasivi darveni peiki, kastichki, ako vali sniag, dajd, ili duha silen viatar...;-)

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/4/21 21:35

    marshrutni karti, svarzvasti transportni vrazki s lift, bus, vlak, metro, velosiped pod naem, motociklet pod naem, tram, samolet, korab...ski, kone, kamili, strausi, pateta, lebedi, pauni...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/4/21 23:19

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/4/21 11:18

    Голям праззз...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/4/21 15:06

    Белите Брези - прекрасна природа и чист въздух, едно време всяко едно предприятие имаше почивна база там, сега, през демокрацията всичко е продадено или приватизирано под масата, запустяло и изоставено. Не знам дали има работещ хотел или почивна база.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/4/21 19:12

    nad 3 miliona evro ot eu i kakvo napravihte s tolkova mnogo pari?! 🐸🐿🐻🦉🐞

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.