Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан засади фиданка от червен дъб на ул. „Пирин“. Екоакцията бе по повод Световния ден на Земята, 22 април. В инициативата се включиха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, вр.ид. секретар на общината инж. Мехмед Алиев, началникът на отдел „Екология и опазване на околната среда“ Джанан Исмаил и граждани.

В Ардино продължават дейностите по пролетното почистване и зацветяване на обособени цветни терени. Окосяват се тревните площи, оформят се короните на дърветата. В парк „Нилюфер“ бяха засадени фиданки от бреза и кедър, посочиха от пресцентъра на общината.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/4/21 12:56

    Секат гори, садят по някоя фиданка. Ако искат хората в политиката да им хване дикиш подобен пиар, цяли баири трябва да залесяват! За една фиданка, писането на цяла статия ми се вижда нерентабилно...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/4/21 15:00

    Толкова души само един дъб ли? Дайте по-мащабна кампания!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.