"Беше труден мач. Имаше няколко ключови момента. Попадението, което вкарахме и пропуснатата дузпа. Трябва да кажа, че заслужено се класирахме за финала. Става трудно с всеки следващ мач, защото имаме твърде много отсъстващи. Разчитам, че част от контузените играчи ще се оправят и ще започнат да помагат на състава"
, коментира наставникът на „Арда 1924“ Николай Киров минути след като неговите възпитаници елиминираха „Славия“ на полуфинала за Купата на България.

"Играхме стабилно в защита, както и да търсим нашите ситуации в атака. Футболът през втората част стана по-нервен и директен. Умората ни натисна в края на мача, но се справихме. Стремим се да пресираме, но днес беше само през първата част, защото умората настъпи. Нямаме предпочитание за съперник във финала", отбеляза треньор №1 на България за 2020-та.

Припомняме, че противник на „Арда 1924“ на финала за Купата на България ще бъде победителят от другия полуфинал – „Лудогорец“ или ЦСКА.

На снимката: Радост в съблекалнята на „Арда 1924“ след класирането за исторически първи финал за Купата на България. Снимка: ПФК „Арда“

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Браво момчета, браво Ардаааа.. Само така, с вдигнати глави и само напред! Не само цял град а цяла област се гордеем с вас!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/4/21 08:25

    Респект към тренера и играчите! В това сложно време ,отборът показа дух ,воля и решителност.Донесе огромна радост на хората от Родопите!!! История написана със златни букви в историята на отбора и града! И споменът за този финал ще отеква дълго време в сърцата на привържениците на Арда!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/4/21 08:26

    Страхотни сте момчета!Благодарим Ви за всичко!Успех и на финала!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/4/21 08:48

    Много голям треньор. Най-добрият в България. Дано гадовете не ни го вземат.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/4/21 10:10

    Да,голям треньор си имаме да е жив и здрав и нека да казват нещо по-конкретно за контузиите Жуниньо с него какво става...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/4/21 12:26

    Ако ПП ГЕРБ беше спечелила мнозинство в парламента Арда нямаше как да се класира за полуфиналите.

    ОтговорИзтриване
  7. Stom nyama v otbora hasan ili osman po dobre beroe

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/4/21 19:14

    Браво Родопски Вълци.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.