„Мои братя и сестри социалисти! Спрете братоубийствените войни! Преглътнете егоизма и личните амбиции. Дайте шанс на нашия председател да ни поведе от мъката на загубата към радостта на успеха. Ако трябва, спорете. Карайте се! Разкъсайте я от критики! Но така, както майка се кара на своето дете. Водена от любов, готова да прости и да застане до своята рожба.

Огледайте се. Бъдещето чука на вратата ни!“, апелира в открито писмо до членовете на Националния съвет на БСП известният кърджалийски социалист Назми Мюмюн. Той е бивш член на националното ръководство на БСП, бивш зам.-областен управител на Кърджали и за кратко областен управител.

"Чета, гледам и слушам как наши „другари“ точат зъби за да внесат хаос в партията, възползвайки се от тежкия изборен неуспех. Доста станаха изведнъж мераклиите да вземат главата на Корнелия Нинова, нищо че доскоро се криеха удобно под нейната  сянка. Точат зъби за властта и безвремието, без да се замислят, че ще обезглавят партията точно в този критичен момент“, отбелязва Назми Мюмюн.

Редовият вече социалист от Кърджали смята, че „войната вече не е срещу Корнелия Нинова, а срещу БСП“. Тя се водела от „другари“, които партията е създала и издигнала. „И на чиято маса щедро пируваха, окичени с власт и облаги, без да осъзнаят, че за да има хляб на тази маса, някой трябва да изоре нивата и да засее житото. А после да го ожъне, смели, омеси и изпече хляба“, пише Назми Мюмюн.

„Аз не съм експерт, своя политически опит съм трупал от работата си между хората. Така, както работих и на тези избори. И от разговорите си с обикновените българи и турци, християни и мюсюлмани, разбрах, че немалка част от тях не гласуваха за БСП точно заради братоубийствените войни, които се водят вътре в партията. Защото огромна част от формалните и неформални лидери работеха не за избирателя, а за собствените си интереси в безперспективна борба за лидерство в БСП. Как да гласува човек за партия, разкъсвана от ежби?“, посочва Назми Мюмюн.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/21 16:42

    Назми, ти знаеш поговорката керванът си върви, но кучетата само лаят.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/4/21 16:49

    БСП-рожба на БКП,насила хубост не става Назми бей...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/4/21 16:51

    БСП и ДПС са една партия. Няма какво да се лъжем повече.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/4/21 17:00

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/4/21 17:30

    Назми , не се подмазвай на Нинова . Нейния край е дошъл . Тя разби умешлено БСП ! На слеващите избори резултата ще бъде по лош . Внимавай новите няма да ти обърнат внимание защото не си принципен . Подмазваш се .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/4/21 18:16

    Докога другаря Романов ще бъде във политиката.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/4/21 21:39

    Mnogoznayko kakto vinagi - kriy se nqkade, tvoeto vreme mina ottdavnaaa.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/4/21 21:42

    Напълно сте прав назмага. Такива като гергов и миков съсипват партията. Иначе листата беше супер и госпожа Михалевска и адвокат Устренска са достойни хора за поклон, но типове като гореспоменатите съсипиха всичко.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/4/21 21:42

    Напълно сте прав назмага. Такива като гергов и миков съсипват партията. Иначе листата беше супер и госпожа Михалевска и адвокат Устренска са достойни хора за поклон, но типове като гореспоменатите съсипиха всичко.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/4/21 22:05

    Ало 17.30 "Умнико'къде виждаш подмазване?Човека си е точен!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/4/21 22:25

    Никого не е предавал,никога не е бил доносник,знам това.Безспорно идеен,признат БСП

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/4/21 23:02

    В БСП ще имали след бай Назми друг турчин социалист

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/4/21 09:32

      Дааа...ще има!... Исмаил ОТ село Читавките!

      Изтриване
  13. Анонимен17/4/21 23:54

    Нинова е като бойко ,за нея е по изгодна да управляват герб.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/4/21 07:46

    Гласуваха за Бойко, защото е човек с голямо Ч. Бкп ви смениха имената. Забрави ли. От другите имало наркомани Назми ага. Вместо тютюн ще пием дрога. В бг не искат да чуят от запад, българи, турци. Там са си екей. Да се стягат децата на номенклатурата на бкп. Бъди здрав Назми и Весели празници и обичаи!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/4/21 10:22

    Zlobata zavista i egoizma sa prisisti na hora s bedni dusi 21.39 ste stava on kakto do sega aktualen, zastoto go moje, akila mu akil

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.