"Републиканци за България" вече са с двама съпредседатели - Цветан Цветанов и Павел Вълнев


Независимо колко дълъг живот ще има 45-ото Народно събрание, депутатите от Кърджали трябва да заработят активно и да направят максималното по отношение на изпълнение на поетите обещания, в противен случай ще излязат от парламента длъжници към хората в Източните Родопи.

Това коментира пред 24rodopi.com областният лидер на „Републиканци за България“ Илия Илиев след проведената работна среща, на която бил направен анализ на изборите, политическата обстановка и случващото се в страната.

„Републиканците“ у нас вече имат двама съпредседатели. Цветан Цветанов и милионерът от Родопите в САЩ Павел Вълнев направили предложение двамата да станат съпредседатели на Републиканци за България и междувременно да бъдат избрани и петима зам.-председатели, които активно да допринесат за изграждането на партията.

Чрез делегирането на права от страна на  съпредседателите към зам.-председателите те ще получат възможността да имат повече функции и по-голяма партийна активност и отговорност. По този начин ще се покаже на обществото, че проектът „Републиканци за България“ е и работи за нова визия на партийния живот, ще продължи да налага млади и интелигентни хора, които искат да работят за развитието на България.

„Анализирахме ситуацията в страната и всички колеги споделиха проблемите по региони в изборния ден – при гласуването и отчитането на вота. Както и при нас в Кърджали, така и на други места, за отбелязване е насажданият страх по време на кампанията спрямо хората, за да не могат да гласуват за листата, която е за тях е най-достойна да защитава интересите им. Контролиран вот, смущаващо избирателите позициониране на машината за гласуване, административен вот, познатите стари схеми като „индианска нишка“ и нови подобни, много невалидни бюлетини – това бяха част от отбелязаните проблеми на „Избори`2021“, допълни Илия Илиев.

От „Републиканци за България“ констатирали, че партия ГЕРБ натискала държавни служители да гарантират определен брой гласове и били длъжни да проконтролират целия процес по изпълнението на спуснатата норма.

Той и колегите му постигнали консенсус, че новите партии в парламента ще променят Изборния кодекс и на следващите избори ситуацията ще е коренно различна.

„Купеният и административният вот няма да имат такава тежест, ако българите в чужбина гласуват. И държавата трябва да им осигури такива условия“, коментира Илиев.

№1 на „Републиканците“ в Източните Родопи прогнозира къс живот за този парламент.

„Много случайни хора попаднаха в това Народно събрание, нямат компетенции, от циркаджийските им номера няма полза за народа“, добави Илиев и изрази надежда всички кърджалийски депутати да правят това, за което са изпратени от избирателите, за да може на раздяла с 45-ото НС да се говори, че даден народен представител е свършил нещо за избирателния си район.

Очаквайте само в 24rodopi.com: Защо Юлия Чортленева се върна от прага на парламента? Какво оценка си дадоха Общинския съвет на ДПС и Областният съвет на ДПС?

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/21 21:14

    Защо зам.председателя Кемал Тинев ви напусна преди изборите? Защо нямате нито един областен Мюслюманин?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/4/21 22:02

    Защото сме ОПГ и павим квото си искаме.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/4/21 22:05

    Бойко бега с 200!🤡

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/4/21 22:05

    Джипко Бибитков го свалиха от екран.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/4/21 09:44

      дпс ги уйдурдиса.

      Изтриване
    2. Анонимен18/4/21 17:45

      Верно бе! Къде е Джипката!? Къде е Баш Тиквата*???

      Изтриване
  5. Анонимен17/4/21 22:06

    Въпрос с повишена трудност в последната година: къде е мишока - еднокнижник? Дали не е време насила да го замъкнат в парламента за да отговаря пред суверена?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/4/21 22:07

    Свободата дойде.
    Бойко го няма.Бойко се крие.Бойко бяга.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/4/21 22:08

    Вчера Герб се държаха в Парламента като банда селски хулигани, насъскани от тартора си да развалят играта. Не съм и очаквал друго, големи циркаджилъци предстоят, власт не се сменя лесно. Но най-веселото е, че настояват, че само те са експертите. А за онова недоразумение здравният министър, който твърди, че на фона на огромна смъртност спрямо останалите държави в ЕС и позорни нива на ваксинацията сме се преборили отлично с пандемията, даже не знам какво да кажа.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/4/21 22:09

    "Мутрата - беглец", епизод последен!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/4/21 22:09

    В дните след изборите Бац€ (а и другите от ГЕРБ) твърди, че бил отговорен. Интересно пред кого е отговорен, след като отказва да се яви пред върховния орган на държавата?! Мижитурка е Борисов!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/4/21 22:10

    Буци е пътник за СЦ,. килия с южно изложение, при бай Ставри, строг но справедлив.
    Първи ще го разберат и то съвсем скоро герберските тролове. Смяната на никовете приключи. Туй-добре. Следва обаче и спиране на парите от Севда. Дежа вю!
    Борсата на безработни ги чака. Но трябва да си сменят "професията". Никой няма да наеме употребена тоалетна хартия.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/4/21 22:11

    Христо Иванов добре се справя. С една лодчица им събори режима.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/4/21 22:12

    ГЕРБерската агитка е в амок!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/4/21 22:21

    Всичко е под контрол!😉

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/4/21 22:26

    ГЕРБ са толкова тъпи, че не се усещат, че наближават избори. А с днешния боклук който беше от тяхна страна загубиха поне нови 10 000 гласа

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/4/21 00:00

    Боци, на кого ви остави?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/4/21 00:21

    Къде се крият дупесарите? Защо се фиксирате на ГРОБ. Те са бита карта.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен18/4/21 07:04

    Само в Кърджали все се питат колко мюсулмани има на избираеми мести в българските партии.Това веднъж за винаги следва да се преодолее, защото е абсолютно без значение дали кадърните и можещи хора са християни, юдеи или мюсулмани. Ако се продължава по начина бизим адам, никога няма да излезите от етническото мислене, насадено от партийната клика дпс. Това, че гласувате етнически и подарявате мандатите на едни и същи лица - от кръга бизим адам ще води до там, че си заслужавате некадърните и крадливи управници

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/4/21 08:12

      Прав си, колего. Точно така става. Всички ги псуват, после гласуват за тях под строй, и после пак ги псуват. Няма да се промени

      Изтриване
    2. Анонимен18/4/21 08:20

      Е как искате да гласуваме за лица които никога не са били в Kърджалийско,не знаят нашите проблеми и няма с нищо да помагат на нас.Не може да ГИ пускат от София и после да искат гласовете ни.Затова не гласувахме за нито една партия

      Изтриване
  18. Анонимен18/4/21 08:21

    Рашид Рашид един от заместник председателите на партията ли е?Това момче загърби всичко заради тази партия.Нали сте мултиетническа партия?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен18/4/21 10:09

    Главния Тулуп избяга с 200.Жалка история.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен18/4/21 11:39

    Рашко нердеееее?
    Липсват ни статусите му на мъченик-освободител на турците!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен18/4/21 14:27

    amerikanski, ruski i turski komunisticheski spyoni v podzemen ekstaz ;-))))

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен18/4/21 15:04

    Всички некадърни гербаджии да се уволнят незабавно всички директори с доказани злоупотреби в затвора

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен19/4/21 08:58

    до 21 07,04 Ти като гласува на гЕрП да не мислиш че си гласувал на някой кадърен, всичките са смешни в момента няма нито един кадърен в парламента

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.